Mikään ei ole sen ihanampaa kuin todeta aamulla heti herättyään että hohoo, sukkia saati pitkiä housuja ei kaivata vaan aamukahvin voi nauttia ulkorappusilla shortseissa ja löysässä T-paidassa istuen. Ihanaa! Vielä ihanampi tämä toteamus on tehdä sellaisena aamuna jona on aikeissa lähteä lapsilauman kanssa Särkänniemeen huvittelemaan sillä mikäs sen mukavampaa kun tieto siitä ettei huvitellessa tarvitse palella. Jes!

Niin, tänään on tosiaan luvassa Särkänniemeä, kiitos TAKKin 50v synttärivuoden. Ihan ilmaiseksi saa vempeleissä kieppua ysistä kahteentoista ja se on kiva se, meitä onkin lähdössä yllättäen aikamoinen lauma sinne. Ukon serkkupoika avokkeineen ja tyttärineen liittyy seuraamme joten prinsessa on vähintäänkin ilosta halkeamaisillaan, hän ja tytär kun on kuin peppu ja paita keskenään aina jos siihen vain on tilaisuus. 

Perjantaina oli, serkkupoika kun istui avokkeineen ja tyttärineen kahvittelemassa useamman tunnin. Mukana oli myös ihanaakin ihanampi herra 10v eli se sakemanni johon olen kovin rakastunut. Keskustelua käytiin tuolloin lähinnä siihen vanhimpaan serkkupoikaan liittyen, tilanne kun on vähintäänkin huolestuttava ja outo. Psykoosiksi minä tämän tilaa veikkaan mutta kun pakkohoitomahdollisuutta ei ole olemassa niin minkäs teet; serkkupoika kiertää kodittomana ja sekapäisenä pitkin maata noin suunnilleen.

Toisinaan tämä yöpyy vanhemmillaan, tai niin, yöpyy ja yöpyy, tämähän valvoo yöt ja esim autonavaimia ei voi jättää tämän saataville. Päivät hän nukkuu pesuhuoneen lattialla ulko-oven edessä kippurassa ja yöt vaeltelee milloin missäkin. Erittäin huolestuttavaa. Puheluita tulee joskus useammin, joskus harvemmin, siis häneltä toiselle serkkupojalle tai ukolle, mutta ne puhelut on aina jokseenkin sekavia. Hän kun uskoo vahvasti siihen että joku tai jotkut tahot varjostaa häntä. Pakkohoito olisi oikeasti enemmän kuin tarpeen mutta minkäs teet, sitä ei ole mahdollista hänelle saada.

No, serkkupoikien ongelmista mukavampiin asioihin. Eilinen meni lämmöstä nauttien eikä tämäkään päivä siitä tule siis juuri eroamaan. Huomenna onkin TAKKia luvassa ja ehdinpä illansuussa sopia jo tapaamisenkin keskelle koulupäivää. Ihanaa tavata MansikkamaanMarja pitkästä aikaa, viime kerrasta onkin kulunut ihan liian pitkään. Muuta ohjelmaa huomiselle en olekaan suunnitellut, kaipa se iltapäivä menee perinteisesti kotihommien parissa. Myös tiistaina on TAKKia eli vain keskiviikko ja torstai tulee oleiltua kotosalla.

Ja nyt, tämän tylsääkin tylsemmän päivityksen perään totean että taidan ryhtyä vähitellen herättelypuuhiin. Tarkoitus kun on olla siellä Särkänniemen portilla heti ysiltä että jää aikaa hurvitellakin. Se on siis moro ja viettäkää kivakivasunnuntai!