Joopa joo, sitä on tiedossa. Minun pitäisi näet aloitella näyttösuunnitelmien (kaksi yhtäaikaa!!!) kirjoittaminen ja samalla pitäisi kasata yksi kappale esseitä. Onneksi nämä on viimeiset kirjalliset tuotokset jotka tutkintoon sisältyy joten huh. Ja silti. Nyt pitäisi saada itseään niskasta kiinni ja ALOITTAA, sillä se aloittaminen on se joka on tällä hetkellä kaikista eniten moista touhua hidastava tekijä. Höh nyt sanon mä!

Eilinen työpäivä oli jokseenkin vauhdikas. Mukavakin, en väitä, sillä minulle vauhdikas sopii parhaiten. En kertakaikkiaan osaa vain olla ja ihmetellä työmaalla, se ei jotenkin sovi minun pirtaani. Tänään on luvassa kaiketi yhtä vauhdikas päivä joten huh hah hei, ei lepoa kurjille! Siinä määrin vauhdikkaita nämä päivät on olleet että olen haudannut ajatuksen siitä että ehtisin sanaakaan kirjoitella näyttösuunnitelmaa työmaalla. Ei onnistu.

Eilen illalla menetin suunnilleen täysin hermoni, kiitos tulostimen, sillä aikomukseni oli tulostaa näyttösuunnitelmakaavakkeet. No, tulostimesta oli muste loppu joten otin ja vaihdoin ensitöikseni patruunan. Ja arvatkaapa mitä totesin tämän jälkeen? Tuo idioottitulostin tahtoi ehdottomasti että vaihdan myös ne värilliset mustepatruunat samalla! Kyllä, ilman niitä värillisiä se idioottikone ei suostuisi tulostamaan mustavalkoisia papereita ulos. Argh!

No, pitänee yrittää jos työmaalla ehtisi edes sen verran suikkelehtimaan koneelle että saisi printattua kaavakkeet siellä. Tokihan se suunnitelma kirjoitetaan suoraan koneelle ja lähetetäänkin koneelta koululle ilman paperiversioiden pyörittelyä mutta kun minusta on jotenkin aina simppelimpää kirjoittaa niin että näen samalla paperilta mitä kaikkea tutkintoperusteissa olikaan. Lisäksi paperille on kätevää samalla kirjailla muistiinpanoja jos yhtäkkiä tuleekin joku juttu mieleen eikä verkkokoulu satu juuri sillä hetkellä olemaan auki.

Huoh. Eipä tämä nyt auta. Tähän loppuun totean että junnulla on koulu lähtenyt varsin mainiosti liikkeelle, uusi luokka on ottanut penskan hyvin vastaan ja penska itsekin on alkupäivien jälkeen ollut varsin tyytyväinen uuteen luokkaansa. Uuden luokanvalvojan kanssa olemme vaihtaneet ajatuksia wilman kautta ja opettaja on ainakin vielä ollut kovin tyytyväinen tulokkaaseen ja ottanut tämän kanssa tiukan linjan mm. junnun tapana olevien "mä en jaksa, mä en osaa, mä en tahdo tehdä"-hokemien suhteen. JES!

Ja nyt valmistautumaan työmaalle, eihän tässä ole enää kuin pari tuntia kun pitää istua jo luokassa. Se on moro ja viettäkää kivakivatorstai!