Olisiko kyseessä ollut simppelisti jonkinasteinen jännitys mutta uni ei ottanut illalla millään tullakseen. Tuli siinä tuijotettua jopa nelosen leffa loppuun ennenkuin suorastaan pakotin itseni ummistamaan silmäni. No, minkä tälle teet, veikkaanpa että se uni tulee tänäiltana himppasen helpommin. Toivottavasti ainakin.

Tämän aamun ykkösteemaksi noussee kiire. En osaa yhtään arvioida kunnolla aikaa joka minulla kuluu työmaalle siirtymisessä, etenkin kun teen siirtymän kävellen. Karkean arvion mukaan siihen saattaisi mennä noin 50 minuuttia. Nähtäväksi jää. Näin ollen minun on jo kohtapuoliin ryhdyttävä laittelemaan omaa pärstää kuosiin, spede on saatava kuuden jäljestä hereille ja pukeisiin sekä syömään aamupala jos tämä sen kotona tahtoo syödä ja varttia vaille seiska on parasta olla jo tiukasti tarhaa kohti tallaamassa.

Työmaalta palaan kaiketi ukon noutamana, onneksi. Kyllä se on niin että pakko tässä on toinen auto hankkia, en millään raaski luovuttaa paria tuntia työmatkoihin niiden työtuntien lisäksi. No, josko tässä nyt pari viikkoa mennään näin, ja katsellaan asiaa uudemman kerran syyslomaviikolla. Josta tulikin mieleen että minulla on erinäinen määrä juttuja jotka pitää ennen töihinlähtöä vielä laitella kuosiin.

Työmaallakin pitää muistaa erinäinen määrä erinäisiä asioita heti sopparinkirjoituksen yhteydessä, aikamoista onnenkauppaa voisi senkin sanoa olleen, että tilasin uuden rikosrekisteriotteen johon merkitsin työnantajaksi tämän kaupungin. Tämä tilaaminenhan tapahtui reilu pari viikkoa sitten joten olisiko etiäisiäkin ollut matkassa, mene ja tiedä. Paitsi tämä rikosrekisteriote, pitää minun muistaa myös selvitellä syyslomaviikon vapaapäivät, niitä kun ei kaiketi olekaan tarpeen ottaa palkattomina. Niin ja liittoon pitää ottaa yhteyttä ja muuttaa itsensä opiskelijajäsenestä täysjäseneksi sekä liittyä työttömyyskassaan.

Josta taas tulikin mieleen, että lienee parasta että siirryn tässä kohtaa katsomaan että minulla on kaikki tarvittavat paperit ottaa mukaan työmaalle. Jep, niin se on tehtävä. Jääköön tämä nyt tällaiseksi nysäpostaukseksi ja tosiaan, siirryn pakkelointi-, pakkailu- ja valmistautumisosastolle. Se on moro ja viettäkää kivakivamaanantai!