Tähän nakkasi haasteen Lintunen täältä:  Lintuperheen elämää
Minullahan ei ole omituisia tapoja saati ihmeellisiä toimintoja vaikka mies toisin väittääkin muutamista sukulaisista puhumattakaan... Lintusen omituisuuksista jotkut oli sellaisia joita olin arvellutkin hänessä olevan mutta osa kyllä löi ihan ällikällä irkun.

1. Kuivauskaapissa astioiden kuuluu olla oikeassa järjestyksessä eli mukit oikeassa reunassa ja muovimukit vasemmassa. Keskellä on sitten ne muutama hassu lasi joita ukko käyttää. Varsinaiset juomalasit on korkeassa kaapissa. Myös kattilakaapissa on tarkka järjestys, samoin kuin muovikippokaapissa. Piru periköön sen joka järjestyksen sotkee. Sama sääntö pätee jääkaapissa...

2. Tiskikoneeseen astiat laitetaan oikeaan järjestykseen ja kuppien korvat laitetaan osoittamaan samaan suuntaan, mieluiten koneen takaseinää kohti. Haarukat, veitset ja lusikat kuuluvat omiin ryhmiinsä koneen korissa, eikä miten sattuu keskenään sekoitettuna. Kauhoilla ja veitsilläkin on omat paikat. Ja lautasethan nyt on kaikilla kokojärjestyksessä, eikö? (Kuulun niihin jotka tunkevat perässä järjestämään ne jos on väärin)

3. Märät vaatteet kuuluu viikata koriin sievästi. Näin ne oikenevat kuin itsestään eikä haittaa vaikka ihan heti ei ehtisi niitä ripustamaan. Likaiset taas kuuluu kääntää oikein päin ennen koneeseen laittoa. Kuivumaan laitetaan niin että järjestys säilyy, minkäänlaisia runttuja vaatteisiin ei saa jäädä telineelle laitettaessa. Myös telineen päätypaikat on tarkoin määrätty, vasempaan päähän kuuluu pojan 10v housut ja puseroita mikäli tilaa jää, oikea pää taas on pojan 12v alue.
 
4. Vessapaperirulla kuuluu telineeseen repäisypinta ulos päin, ei suinkaan seinää kohti!

5. Nurmikko leikataan tietyssä järjestyksessä eikä huristella koneen kanssa miten sattuu.

6. Nukahdan aina viiden minuutin sisällä siitä kun menen vasemmalle kyljelleni. Ainoa poikkeus on silloin jos olen herännyt kesken unien, silloin uni ei välttämättä tule niin nopeaan.

Eli ihan tällaisia normaaleita joita joka kodissa tietysti noudatetaan... =D Haasteen laitan eteenpäin periaatteella kaksi ensimmäistä jotka tätä kommentoivat ovat haastettuina. Jos et kuitenkaan ota haastetta vastaan niin laitapa kommenttiin maininta siitä niin tulee silti ne kaksi jatkajaa...