Ei paista päivä risukasaan ei. Aamulla luulin että ukolla alkaa pahin v-tus olemaan ohi ja itselläkin sitten hilpeä fiilis oitis mutta kuinkas kävi? Yksi poikkipuolinen sana väärässä kohtaa, ja ilmiriitahan siitä tuli. Ja juuri näitä maailman turhimpia riitoja jotka ei johda mihinkään, eli mies rähähti, paineli ylös ja on nyt hiljaa kuin muuri eli ei puhu halaistua sanaa.

Voi h-tin kuustoista. Tekisi mieli mennä ja potkaista sitä ahteriin, heittää kylmää vettä niskaan tai jotain, niin että heräisi unestaan. Nyt on niiiiiiiiiin lähellä etten hae sitä röökiaskia, kolmas tabu kielen alla kahdessa tunnissa ja vaikutusaika niksojen osalta puoli tuntia maksimissaan. Tätä se kahdenkymmenen vuoden tupakkaorjuus teettää, en osaa v-ttuuntua ilman että iskee sairaat niksat päälle.

Lohduttavaa tässä on se, että lasten aiheuttama v-tutus ei niitä niksoja ainakaan vielä ole paukinut niskaan, mutta mies saa ne kyllä niin hurjiksi että voi h-tti! Ne, jotka ovat tätä samaa kamppailua käyneet läpi, tietävät mistä puhun aivan varmasti. Ajatukset on kiertyneet vain ja ainoastaan sen tupakan ympärille nyt. Ei osaa saati kykene muuta ajattelemaankaan. Juu-u, eikös pääsiäisviikkoa kutsuta myös piinaviikoksi? Sitä tämä kyllä on. Nih!
 
Nyt irkku menee potkimaan vaikka vessanseinää hetkeksi.