Lukekaapa kirja "Ammattina vankikarkuri", kirjoittanut Jan Jalutsi. Ja muistakaa kun alatte lukemaan, alku on jokseenkin hmmm tylsä ja tulee olo, että haluaa jättää kirjan kesken mutta takaan, että puoliväli kun koettaa, niin ette malta lopettaa. Loistava kirja ja jos kyseiset kertomukset vankilaelämästä pitää paikkansa, niin huh huh!

Minun teki huonoa monesti kirjaa lukiessani se, kuinka kova kaipuu ihmiselle saattaa tulla luontoa ja valoa kohtaan ja kuinka vaikeaa on edes ajatella normaalia elämää. Todellakin nostan hattua monessa kohtaa kirjoittajalle, siitäkin huolimatta että kyseessä on isohkoja omaisuusrikoksia tehnyt ihminen.

Kunnioitan sitä, että hän on arvostanut ihmishenkeä niin paljon, että koskaan rikoksia tehdessään saati karkureissuilla ollessaan ei ole ihmistä satuttanut ja on pystynyt lupauksen annettuaan sen pitämään. Hieno kirja ja kyllä, rikollisuudestaan huolimatta ihminen isolla Iillä. Kannattaa lukea vaikka rikosmaailma ei viehättäisikään aiheena, kirja kun kuvaa kuitenkin eniten ihmisyyttä.