Mies lähti pojan 10v kanssa monoja ostamaan, teinityttö suuntasi pojan 12v tyttöystävälle yökylään ja me jäimme sitten pienten kanssa keskenämme televisiota sihtaamaan. Yllättäen poika 12v oli tietysti luistelemassa. Eipä aikaakaan kun puhelin soi, anoppi soitti ja kysyi pääsisikö prinsessa yökylään, serkkutytötkin kun olivat hoidossa miehen siskon lähdettyä siippansa kanssa viihteelle. Mikäpä siinä, kun prinsessa oli itse lähdössä.

Prinsessa puki innokkaasti päälleen ja siinä vaiheessa junnukin tajusi missä mennään. Armoton itku, minä kanssa haluan mummulle. Selitäpä siinä sitten toiselle yhtään mitään kun toinen on ottanut linjakseen huutamisen ja itkemisen ilman että kuuntelee sanaakaan mitä puhut. Kuiskaaminen on ollut ennenkin hyvä keino, ja niin se oli nytkin. Kummasti nuori herra hiljeni kun sanoit kuiskaavasi korvaan...

"Saat iltapalaksi loput hedelmäsalaatit ja kermavaahdot kunhan sisko on lähtenyt". Jo ilme kirkastui. Ja junnun illan kruunasi ainakin ilmeistä päätellen äidin ja pojan yhteinen remonttiohjelman katselu JIMiltä. Tiesittekö muuten että kyseiseltä kanavalta näyttää tulevan ainakin torstaisin ensin hiton hyvä ruokaohjelma jonka perään Tee-Se-Itse-Mies rakentaa mitä milloinkin niin että blondikin tajuaa? Tänään oli ohjelmassa huvimaja ja irkku taisi saada kipinän.

Nyt onkin jo sitten riennettävä takaisin JIMin pariin, vuorossa on ohjelma Keittiöremontti ja sitä kipinäähän mies ei tasan irkulle toivo.