Nyt minä tarvitsen sitä ihteensä, siis apuva! Enkä ihan minkä tahansa asian suhteen vaan kuulkaa, kyseessä on pienen karvaisen kaverin elämä. Toinen öttiäisistä ajaa minut vielä hulluuden partaalle, sanokaa minun sanoneen! Toinen ei siihen kykene, jos ei sitten ala huolehtimaan siitä miksi se on sellainen läskipulla kuin on ja miksi se on niin kesy ja kiva ja mukava ja kerrassaan hauska.

Mutta tämä toinen. Te ihmiset joilla sattuu olemaan a. gerbiili ja b. akvaario muutettuna terraarioksi sille, millä ilveellä te saatte vesipullon pysymään käytettävissä? Niin ettei se loju milloin missäkin nurkassa terraarioa toisen selvästi kärsiessä janotustilaa jonka aiheuttaa ihan omin pikku hampahin repimällä sen pirun pullon irti kaikista liitoskikoista sieltä terraarion nurkasta?

Kuulkaa, tiedän, olen blondi. Ja blondin aivoilla alunperin päädyin ratkaisuun jossa juomapullo sijoitetaan tyhjän nurinpäin käännetyn ja pohjasta auki leikatun siideritölkin sisään, niin että se juomatörötin tulee esiin siitä tölkin suuaukosta. Siis siitä mikä sihautetaan auki nautinta vaiheessa. Ja tämä osahan on se toimiva osa keksintöä.

Vähemmän toimivaa on sitten se kiinnitys. Ensin öttiäinen antoi tölkin pulloineen olla aloillaan. Kunnes öttiäiselle iski "ninja mä oon" hulluus. Sen jälkeen se pirun tölkki onkin ollut pulloineen missä milloinkin. Teipit ei siis toimi, ei vaikka teippaisit sen tölkin kiinni missä kulmassa ja millä tyylillä tahansa. Se perkule kolisee ja rämisee kunnes saa sen pirun kapineen irti. Ja sen jälkeen se mokoma öttiäinen on kärsinyt.

Kun ei ole vettä. Eikä kukaan välitä. Hittolainen, irkun normaalipäivärytmiin on tunkenut tenavien lisäksi yhden öttiäisen juomapullon teippailu. Perkule! Joten nyt kaivataan vinkkejä. Miten sen saamarin pullon saa kiinnitettyä siihen saamarin akvaarioterraarioon ilman että se öttiäinen, mokomakin drama-queen, saa sen aina revittyä sieltä?