Siis en millään tapaa välttele nyt tätä siivousurakkaa, enhän? No hyvä on, hyvä on, olen saanut keittiön pahimmat kohteet kuosiin ja pyykkiäkin tuli pestyä jo koneellinen joten ei tässä ihan tekemättöminä olla aamua vietetty. Vaan niin, unohdinpa aamulla mainita eilisestä löydöstäni. Liityin Hopottajiin! Systeemi on himppasen sama kuin Buzzadorilla eli testailua ja rapsailua testailuista, samalla kerron tutuille tuotteista joita on tullut testailtua. 

Testin alle päätyi heti ViaPlay-palvelu ja voi pojaat, kyllä nyt kelpaa! Jos töllöstä ei tule katsottavaa eikä jaksa raahautua Makuuniin niin aina voi valita leffan ViaPlayn listalta. Myös tv-sarjoja oli suht mukava määrä joten jippii, jahka saan nämä rippijuhlat näpeistä niin voitte olla takuuvarmoja siitä että istahdan ja nautin leffan tai pari. Nyt on jo katsottuna valmiiksi tenaville parit leffat eli seuraavan kerran kun meillä kitistään siitä että "ei ole mitään katsottavaa" tiedän mitä teen.

Kokeilujakso ViaPlaylla on kaksi kuukautta ja ne kuukaudet on ilmaiset. Kätevää. Kaiken lisäksi palvelun voi peruuttaa halutessaan eli kaksi ilmaista kuukautta testissä ei tarkoita sitä että syksyllä manailisin 9,95 kuukausittaista kustannusta. Jes!

Ja nyt, jos mielenkiintosi Hopottajiin heräsi, niin paas kuule liittyen! Yksi pikkuinen toive tosin olisi, liity joko tästä linkistä tai vaihtoehtoisesti kirjaile liittyessäsi suosittelukoodini eli HOP9323 rekisteröintilomakkeeseen. Itse ainakin innostuin mahdottoman paljon tästä Hopottajien käytöstä, toisin kuin Buzzadorilla ilmoittautumiset kampanjoihin tapahtuu suoraan sivujen kautta eikä yksikään kutsu mene "sivu suun" siksi ettei juuri kutsun paukahtaessa ole tullut katsottua sähköpostiaan.