Tälle päivälle olen kasannut itselleni niin reippaasti töitä, että ei juuri vapaa-ajan ongelmia pääse tulemaan. Teinitytöllä on 15v synttärit tänään, tosin niitä ei sen kummemmin juhlisteta. Omalla väellä kahvitellaan ja pidetään neitiä hyvänä. Laskiaispullia ajattelin leipoa, muksut ovat tottuneet siihen tapaan meillä. Varsinaista laskiaistouhua muilta osiltaan tänään ei sitten olekaan luvassa koska pakkasmittari näyttää aika hurjia lukuja, -22 näin aamutuimaan. Ja prinsessaa en päästä vielä tänään eskariin, joten saa sisällä viettää pitkältikin päivän.

Auton lämppärin johto on rikki. Kiva. Onneksi sen saa käyntiin ilmankin, mutta pahaa tekee silti. Kamalaa moottorin kiusaamista. Pakko se on kuitenkin käyntiin tänään hurauttaa, iltapäiväkerhoon on lasten vienti edessä yhdeltä ja samalla reissulla ajattelin tehdä prinsessan kanssa loppuviikon ruokaostot. Eli sen verran pääsee prinsessa ulkoilemaan, kotoa autoon, autosta kauppaan, kaupasta autoon jne.

Pyykkiä pitää pestä pari koneellista ja kaksi telineellistä odottaa viikkausta ja kaappeihin laittoa. Alakerta on VÄHINTÄÄN imuroitava, mutta suunnitelmaan kuuluu myös pölyjen pyyhintä ja lattioiden pesu. Huomenna ja ylihuomenna on hoidokeiden osalta vapaata, joten koetan mahdollisimman paljon saada hommia tänään jaloista pois niin voin sitten syventyä kaappejen sisältöihin ne päivät. Ja se vintti! Saa odottaa vielä vuoroaan.

Toisaalta, torstaina on se ultraääni, ja mikäli kaavinnan tarvetta niin ilmeisesti torstai menee iloisesti niissä merkeissä. Pitänee tehdä alustavia valmisteluja ruoan suhteen torstaiksi huomenna, eli kuoria useampi kilo pottua ja keitellä lihat soppaa varten valmiiksi, pääsee sitten torstain ja perjantain ruoanlaittohommilta.

Nyt Irkku rientää päivän töihin, tylsää, mutta minkäs teet, ei ne tekemättä hoidu.

Niin ja hei! Liukkaita laskuja niille jotka pulkkamäkeen tänään lähtevät!