Taitaa olla luvassa. Tässä suunnitellut tämän päivän touhuja, kun ei oikein ota nyt keksiäkseen mitä tekisi, siis muutakin kuin ruokaa ja laittelisi pyykkejä paikalleen. Blogia voisi tietysti päivitellä vaikka vähän enemmänkin, on jäänyt esittelemättä Ideapark-reissun satoa ja muutenkin kertoilematta useampiakin mietteitä viime päiviltä. Siinä siis yksi osio pitkälle pitkäperjantaille.

Siskolla voisin piipahtaa, tuo kun aina huomauttelee siitä etten pahemmin käy joten saisi senkin hiljenemään muutamaksi kuukaudeksi taas. Televisiotarjonta on hämärän peitossa, sitäkin voisi osan päivästä tuijottaa. Ja sitten tietysti illemmalla voin taas mennä päivittämään erästä pelisivua johon olen jäänyt täysin koukkuun eli traviania. Virtuaalimaailma jossa rakennetaan keskiaikaisia kyliä ja pyritään saamaan nuo kukoistukseen. Hiivatin hidastempoinen, nyt näin alussa eli muutaman päivän rakentelun jälkeen edelleenkään ei juuri muuta kaivata kuin aamuin illoin resurssien tarkistusta.

Mikäli tuo lumi sulaa pois, jonka nyt on ripsauttanut, siis kaikki sentti-pari, voisi lähteä pienten kanssa käymään pienellä happihyppelyllä eli pienet voisi pyöräillä. Kunhan aurinko nyt pilkistäisi niin johan tuo siitä katoaisi. Isommat onkin lähdössä isälleen pääsiäisen viettoon tänään, kellonaika edelleen hakusessa samoin kuin vierailun kesto. Eli tässähän tätä. Kai.