Tänään SE sitten on. Voi rähmä. Saapa nähdä mitä tentissä kysytään, jotenkin tuntuu että prosentit ei nyt ota jäädäkseen päähän mutta toisaalta, mitä tekeekään prosenteilla oppimisvaikeuksien yhteydessä? Noin oikeasti? Eikö se nyt riitä että tietää kuinka ne ilmenee, miten niissä voi tukea ja että niitä on yllättävän isolla osalla koululaisista. Silti. Argh! 

Eilinen koulupäivä oli ihan kiva. Aamulla teimme tunnin ajan ryhmätyötä jonka jälkeen siirryimme Ratinan jumppasaliin pariksi tunniksi leikkimään ap-ip-kerholaisille sopivia leikkejä. Oli viimeistä paria uunista ulos, krokotiili Emmaa, mustekalaa ja vaikka mitä. Hikihän siinä tuli ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä ulkolämpötilasta kun puolelta päivin lähdimme mäkkiin syömään. Yhdeltä jatkettiin ryhmätyöskentelyn parissa ja kolmelta pääsimme kotiin.

Meillä on ihan mielettömän hyvä ryhmähenki opiskeluporukassamme ja ehkä siinä onkin osasyy sille että meillä oli oikeasti ihan sikahauskaa siellä salissa. Oli meillä toki hauskaa vielä senkin jälkeen kun viimein sinne koululle pääsimme, lievää levottomuutta oli ilmassa. Ohjanneen kouluttajan päätössanat päivälle olikin että hän vie sen meistä tarttuneen hyvän mielen mukanaan kotiin. 

Kotiuduttuani, yllätys, ruokin tenavat ja istahdin läppäri sylissä nojatuoliin. Loput muistiinpanot tenttialueesta verkkokoulun materiaaleista ja se oli siinä. Jotenkin oli aivan kuollut olo jo kun sain lapset iltapalalle ja sitä kuollutta oloa jatkuikin niin mukavasti että painelin petiin jo puolessa välissä Criminal Mindsia.

Nyt aamusta pitäisi vielä lukaista tenttimuistiinpanot läpi vaikka tuntuukin siltä että pää on niin täynnä tietoa ettei niistä kohta osaa enää eritellä mikä on mikä. Voi rähmä. No, eiköhän se tästä ja taidankin nyt siirtyä suosilla hetkeksi uutisannin pariin ennen niitä muistiinpanoja. Se on siis moro ja viettäkää kivakivaperjantai, minä pyrin samaan vaikka himppasen jännittääkin.