Eli kiireinen maanantaiaamu edessä. Prinsessa menee eskariin jo kahdeksaksi, junnun kerho alkaa yhdeksältä. Itkua ja hammastenkiristystä on luvassa kun herätys koettaa, kumpikin oli hereillä vielä yhdeltätoista illalla sängyissään. Sikäli ihmetyttää mikä heitä valvotti jo toisena iltana peräkkäin, kumpainenkin heräsi kokolailla normaaliin aikaan aamulla.Kaipa se loma vaikuttaa niin vahvasti, vaikka ei normaalia nukkumaanmenoaikaa myöhempään olekaan saanut kukkua.

Teinityttö pyysi herätysvarmistuksen varttia vailla seitsemän, nyt olen käynyt jo kahdesti komentamassa, ei liikettä. Poika 12v sentään nousi ylös yhdellä herätyksellä. Poika 10v on ainoa joka saa nukkua, tämä kun menee kymmeneen. On se kamalaa. Onneksi kesälomaan ei ole enää edes täyttä kolmea kuukautta, ja väliin mahtuu sentään pitkä viikonloppu pääsisäipyhinä ensi kuun alussa.

Itse tiedän varmaksi jo sen, että juhannuksesta tytöt jää pois hoidosta isänsä kesäloman alkaessa, hoitopojasta aion pitää kaksi viikkoa kesälomaa ennen äitiysloman alkua, hieman sen mukaan kuinka miehellä nyt sitten on kesäloma tänä vuonna edessä. Kumman myöhään menee ilmoittaminen tällä kertaa.

Nyt on kiidettävä, moro!

.png