Sisäänajo on irkunkin osalta nyt hoidettu, eilen kurvailtiin junnun kanssa ensin Sarankulman sittariin ja siitä reippaasti tukkuun. Sittarista tein löytöjä, toisin sanoen junnu sai uudet lenkkarit, itselleni ostin lippiksen kesäksi, uimapukujakin katselin mutta sen hankinnan jätin vielä, lisäksi sekä junnu että poika 12v sai pyöräilykypärät.

Tukussa tuli katseltua nyt paljon tarkemmin tuotteita, kiitos mukana-ei-olleen-miehen, viimeksi sotki jotenkin täysin minun ostokseni sillä vieressä pälinällä ja ihmeellisellä mutinalla. Kahdeksankymppiä meni, mutta kyllä sitä tavaraaakin sitten tarttui mukaan. Eli nyt on ne jälkiruokakulhotkin ostettu. Ostin perushuoltamomallia, eli pitäisi kestää jopa meidän muksuilla jonkin aikaa, ja toisaalta niitä saa sitten aina hankittua lisää jos hajoaa. Ehdoton plussa on vielä pinottavuus.

Mukaan tarttui myös 10 kilon ämpäri ketsuppia, kolmekiloisina säilykepurkkeina persikkaviipaleita ja ananaspaloja, liki kiloisina sekahedelmiä ja mandariinilohkoja. Muutama purkki tonnikalaa, kaksikiloinen pussi pizzajuustoraastetta ja viisikiloinen 4viljan puurohiutalesäkki. Äidille kaksikiloa pakasteparsaa ja (punastuminen tähän) laatikko Tupla-toffee-patukoita, lapsille 800grammaiset rasiat lätkäliigoja ja tuttifrutti-karkkeja.

Ja kuinka ollakaan, lisäksi löytyy nyt 15 litrainen kokoontaittuva vesikanisteri mökille ja kotiin ostin kaksi jalallista muovista terrenkotan väristä pihakukkaruukkua, eli jos lapset ne tuosta rapuilta tiputtaa niin pysynee kasassa silti. Kärryt olivat siis täynnä kassalle mennessä ja autokin näytti aika täydeltä kun olin heitellyt tavarat kyytiin pitkin etu- ja takapenkkiä. Kas kun peräluukussa on auton renkaat vielä.

Hyvin kulki Vectra koko matkan, pirteästi tuo liikkuu vaikka ei pelleiltään paikoin kukkanen olekaan. Vaan kukas niillä pelleillä ajaa, *heh*!