Etten paremmin sanoisi. Voin varmaan todeta, että vaikka tänä päivänä meidän on ukon kanssa helpompi lähteä kaksin liikkeelle, ei se edelleenkään ole ihan tuosta vaan juttu. Kummallista mutta teinilläkin on omia menojaan joten sovittelua se aina vaatii joissain määrin.

Ja kuten arvaattekin, tästä johtuen esimerkiksi se anopin synttäri-illallistamissysteemi oli sovittu jo pitkälti yli kuukausi sitten aina päivämäärää myöten. Samoin kuin reilun viikon päähän sijoittuva teatterireissu, joka taas on sovittu jo tammikuun alussa.

Olemme siis varanneet teinin hoitamaan pienempiä kumpaisenakin ajankohtana. Nyt huominen illallistamissysteemi onkin kuulemma "ei varmaan mennäkään". Siis ei meidän sen enempää kuin yhden miehen siskonkaan puolesta, vaan kahden muun siskon ja anopin. Aha. Yksi siskoista ilmoitti tomerasti että aivan sama, hän menee joka tapauksessa syömään kuten sovittu on, hän kun sitä on kovasti odotellut. Itse ehdotin miehelle että josko mekin sitten, siskon mukaan kun kerran sovittu on. Itseasiassa sehän voi olla superhauska synttäri-illallistamiskeikka kun puolet illallistajista puuttuu joukosta. Heh!

Junnu alkaa ehkä olemaan parempi. Täysin varma en vielä voi olla, kas kun junnu nukkuu. Eilen olin aikeissa jo tilailla tälle aamulla lääkäriaikaa mutta kas, mittari näytti vaivaisen 37.6 aamulla joten annoin soittelun olla. Päivällä sitten jo kaduinkin päätöstäni, kuume kun nousi uudelleen hujauksessa yli 39. Ja kyseessä sentään jo viides kuumepäivä ja kuume keikkunut jatkuvasti yli sen 39 lähennellen 40 astetta.

Illalla junnu vaikutti yhtäkkiä paremmalta. Kuume oli laskenut omia aikojaan niin että mittariin pätkähti lukemaksi 38.1 ennen nukkumaanmenoa. Ja toisin kuin näinä muina kuumeöinä, junnu on nukkunut. Eilenhän nousin junnun kanssa hieman neljän jälkeen aamulla ylös kun ei siitä nukkumisesta tullut oikein mitään. Junnu oli kovin tuskainen päänsäryn, kuuman ja kylmän kanssa. Ehkäpä tämä siis tästä asettuu junnunkin kohdalla, ainakin lupaavalta näyttäisi.

Minun on muuten pitänyt laitella ruokaohjeita ja kuvia tänne mutta pah, kamera sanoi mokoma sopimuksen irti ja no, irkun päähän on sen sopparin sanonut irti aikaa sitten. Tyhmää. Jahas, tässä ne tärkeimmät olikin tältä kertaa, nyt on pakko siirtyä pyykki-, keittiö- ja siivouslinjalle, sitähän tämä elämä pitkälti on viime aikoina ollut. Se on moro ja viettäkää lupsakka torstai.