Yhtään mitään kenenkään elämäntavoista? No en sitten niin yhtikäs mitään, mutta sanonpa kuitenkin. Tämä Johanna Tukiainen. Voi helvetti sentään, anteeksi ruma sana. Mikä tämä nainen on? Iltalehden nettisivuilta lukaisin kyseisen blondin haastattelun. Kun ei ole saanut edes nukuttua. (voi voi) Kun on Kanervalle pahoitellut tapahtunutta. Kun Ile ei ole vastannut. (Kas kummaa) Kun hänen elämäntyylinsä on kallis ja hän on tehnyt paljon töitä sen eteen. (?) Ja kun hän on ollut monissa suhteissa joissa häntä on sponsoroitu taloudellisesti reilusti... Etenkin tuo viimeinen kiinnitti irkun huomion. Sponssattu taloudellisesti. Suhteissa. Eikö näiden kyseistä elämänmuotoa harjoittavien naisten kansanomaisempi nimi ole... no, se ruma ruma sana. Se, jonka huutelusta saattaa jopa saada turpaansa jos huonosti käy.

Katainen itki. Just. Krokotiilinkyyneleitä kenties? Vanhanen oli järkyttynyt ja pahoillaan. No sitä en kyllä epäile, sen verran empatiaa varmasti löytyy kun itsekin on lähes samoissa liemissä keitetty. Ainoa jolle irkku antaa propsit, täydet sellaiset tässä koko sopassa joka Kanervan ympärille on keitetty, on hullua kyllä, Heinäluoma. Joka oli jossain todennut, että politiikka on politiikkaa ja se on nyt vähin erin liikaa viihteellistetty. Poliitikko julkkuna? Poliitikolla ei ole yksityiselämää? Minusta asetelmassa jokin ei toimi.

Okei, onhan poliitikko tietyllä tavalla julkisuuden henkilö, en väitä. Mutta eikö viihtellistämisellä tuhota se vakavuus, joka työhön liittyy? Eikö sen julkisuuden pitäisi liittyä työhön? Tehtyihin päätöksiin ja ratkaisuihin? Kansan asioiden hoitoon? Vastuunalaista hommaa, johon ei sirkushuvit pitäisi liittyä. Okei, en kiellä, onhan politiikassakin niitä henkilöitä jotka samanaikaisesti hakevat sitä julkisuutta myös yksityiselämälleen, mutta eipä niitä montaa ole. Aika harva poliitikko varmaan lähtee kyseiseen työhön ajatuksenaan pääsy seiskan tai hymyn kanteen.

Olisiko aiheellista jokaisen poliitikon nyt vetää tiukka raja siihen, että aina kun media kysyy poliitikon yksityiselämästä, oli se sitten verhojen väristä tai lomasuunnitelmista, poliitikko vastaisi "en kommentoi". Minusta media ja poliitikon yksityiselämä ei kuulu yhteen. Poliitikollakin on oikeus yksityiselämään. Omiin tekoihin ja päätöksiin yksityiselämässään, joita ei tarvitse lehtien sivuilla selitellä. Poliittiset päätökset on eri asia, niiden selittely on ihan ok, mutta erot, lomat, lapset ja verhojen väri, jätetään nyt hitossa se lehtien sivuilta pois. Olen puhunut. Menen kahville sulattelemaan kiukkuani.