Laiskottelupäivä menee ihan hanurilleen, kiitos kovin jatkuvien lähetyshäiriöiden lähetyksessä. Alku näytti lupaavalta mutta sitten. Pätkii pätkii ja pätkii! Ylen kanavat näkyisi mutta maikkari, nelonen ja kino. Kukaan täysijärkinen kestä katsella telkkaria jos näkyvyys kestää minuutin ja sen perään saa tuijottee sinistä ruutua vartin. PRKL!

Ongelma ei taida olla ihan yksin meidän, naapuri hankki lautasen talonsa seinään kun sai tarpeekseen pätkimisistä. Meillä on uusittu antenni, hankittu antenniin sekä sisä- että ulkovahvistinta ja silti, ilmat kun paranee katoaa näkyvyyskin. Pimeää! Loogisesti tuon kuvittelisi käyvän nimenomaan päinvastoin, eli näkyvyys katoaisi loskakeleillä. Mutta ei meillä, ei.

Sen verran pahasti ukolla meni hermot pätkivään kuvaan, että viikko takaperin tuo irtisanoi meidän pluskanavapaketin. Asiakaspalvelija kysyi syytä irtisanomiseen ja ilmeisesti emme ole ainoat jotka korttinsa peruu pätkimisen vuoksi, asiakaspalvelija kun ei sanonut syyhyn mitään. Turhaahan se maksaminen onkin, jos ison osan ajasta maksetut kanavat ei näy.

Ja koska nyt pääsin sujuvasti tähän manaamiseen, niin totean että pitäisi käydä kiskalla. Joka on toki muuten ihan kiva paikka käydä, mutta kun polvet. Käveleminen käy työstä edelleen ja olisipa joku ollut näkemässä kun keräsin kenkiä takaisin telineeseen speden jäljiltä. Minun oli pakko käydä ensin istumaan lattialle, polvien varassa kun ei pysty olemaan. Eikä siinä vielä kaikki, rappujen kulkeminen pitää suorittaa jalat suorina.

Nyt tämä polvivammainen pakottaa itsensä kiskapiipahdukselle ja sen perään imuroimaan. Siinä ei onneksi tarvitse kyykkiä. Se on moro ja viettäkää mukava loppupäivä!