Kerron kuitenkin. Minulla on lempimainos. Tai no, on niitä useampikin joista pidän, mutta yhden firman mainokset on yli muiden. IFin. En koskaan saa kyllikseni niistä katastrofihiiristä. Nauraa räkätän kuin heikkopäinen edelleen käkikellon asentajalle. Puhumattakaan autoilevasta hiiriäidistä. Ei voi mitään, täytyisi varmaan hankkia joku hiiriohjelma itselleen.

Ilmanko minusta on sitten myös yksi parhaita lasten animaatioita Hupsis. Siis nämä sähläävät ukot, jotka remontoivat milloin mitäkin järkyttävin tuloksin. Hassua, kyseinen animaatio on myös junnun suosikki. Ja oikeastaan kaikkien mukuloiden tässä talossa. Vili Vilperikin on aivan loistava. Ja se, mikä minua ilahduttaa eniten lasten ohjelmamaussa on Myyrä-ohjelma, se iänikuisen vanha jota jo itse penskana katselin, siitä meillä pidetään.

Mutta missä on Rosvo Rudolf? Sitä kaipailen. Tohtori Sykeröitä meillä on onneksi hesen lahjoittamina. Mainoksiin vielä, miehen lemppari on Jälkiuunileipä-mainos. Tiedättehän, se, jossa poika leikkaa tylsällä veitsellä leipää epätoivoisen oloisena ja vieressä istuva isä tuumaa pojalle "no onko sulla nälkä vai ei". Sille se jaksaa räkättää joka kerta. Itse en jotenkin pidä kyseistä mainosta erikoisen hauskana, mutta ehkä se sitten kolisee miehille paremmin.

Tämä nyt tässä ihan tällaisena välispiikkinä. Palaan sotimaan.