Sano. Iltapäivällä jo kun junnua hain kerhosta, alkoi päässä tuntua hölmöltä. Tai no, ei päässä vaan lähinnä vasemman silmän seutuvilla. Sattui niin vietävästi kun käänteli silmiä eri suuntiin, aivan erityisen pahalta tuntui jos piti katsoa alaspäin tai vasemmalle. Ja merkillisyys ei kun jatkui vain, kuuden aikaan kipu olikin sitten jo koko vasemmalla puolella päätä, sellainen omituinen särky, ei jyskyttävä vaan kiristävä. Silmien liikuttaminen tuntui aivan kamalalta ja kahdeksalta illalla tuntui kuin vasen puoli päästä ja kasvoista olisi painanut tonnin ja puutunut. Hitto, että mietin jo paukaako irkulle toispuolinen kasvohalvaus vai onko päästä pamahtamassa verisuoni poikki. Ilmeisesti ei, kun tässä vielä ollaan.

Irkku paineli kilttinä ja kipeänä tyttönä kymmeneltä sänkyyn ja johan nukuinkin, viiden aikaan havahduin siihen, että töihin lähdössä ollut mies nosti Speden viereen. Eli jihuu ja hurraa, Spede nukkui omassa sängyssään aina sinne viiteen asti, edistystä! Kuuden jäljestä heräsin sitten kunnolla, ja nyt on suht normaali olo, vasenta silmää ei tosin ihan kauheasti kannata liikutella kun se tuntuu edelleen jotenkin pahalta. Ja vieläkin poski ja korva vasemmalta tuntuu puutuneilta. Hullua. Ei ole vanhaksi tulemista, huomaa että synttärit lähestyy kun iskee ihme kremppoja.

Ja niin ne synttärit. Se on ohjelma ihan auki edelleen. Kun ei me nyt sitten varmaan niitä pippaloita kuitenkaan. Mutta toisaalta kun olisi kiva kutsua kavereita. Mutta toisaalta, kun kutsut tuon, niin sitten pitää varmaan kutsua tuokin jne. Ongelma irkun päässä on yksi ihminen jonka kanssa irkku ei kertakaikkiaan tule toimeen. Ei, emme me riitele. Ei, emme mulkoile toisiamme. Kyseinen tyyppi vaan kuuluu ihmislajiin joiden aivoituksia irkku ei kertakaikkiaan ymmärrä. Ja jos paikalle kutsutaan ne jotka ajattelimme alunperin, olisi tämän tyypin kutsumatta jättäminen aivan sama kuin avoin sodanjulistus tai halveksunnan osoitus, ja irkku ei halua pahoittaa toisen mieltä. Mutta tahtooko irkku sitten toisaalta viettää iltaa niin että yksi seuralaisista korpeaa koko ajan. Jaa-a. Dilema on tämä.

Ja nyt se on kuulkaa PAKKO sännätä herättämään joukkoja opintielle. Onneksi on perjantai. Hauskaa persdaakia kaikille!