Vai mitäs sanotte tästä kertakaikkisen loistavasta ateriastani?

1276517609_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kyllä, lautasellani, tai oikeastaan kyseessähän ei ollut edes minun lautaseni vaan junnun lautanen, on pieni määrä kananuudeleita jotka junnulta jäi syömättä. Lisukkeeksi nakkasin 4 kaupan valmislihapullaa ja lämmitin koko komeuden mikrossa ja kasasin viereen aimo annoksen salaattia joka sisältää siis jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, sipulikuutioita ja ranskalaista salaattikastiketta sekä tietysti fetaa.

Totuuden nimissä katselin hetken säälivästi sitä nuudelilihapullamäärää jonka mikrosta otin, oli niin nuukan näköinen satsi mutta kummasti tuo täytti salaatin kanssa ja hyvin täyttikin. Nyt nuudelit on onneksi kaapista loppu, ne kun tuntuu olevan lapsosten suurinta herkkua ja minusta taas hyvinkin turhaa ruokaa. Toisaalta, tällaisena päivänä kun on menty kuin viitamaan sudet aamuysistä asti nuudelit sopii varsin hyvin ruoaksi, niiden valmistuksessa kun ei kauaa mene. Lapsilla lisukkeena oli nakkeja pätkittynä mutta itse en oikein nakeista perusta.

Hiilareita näyttäisi olevan 27g 100 grammassa nuudeleita mutta ottaen huomioon että pussissa nuudeleita on 65g ja junnu sai syötyä lähes kaikki nuudelit puolestatoista pussista jotka tälle tein niin eipä siitä sitten kummoista hiilarimäärää enää itselleni jäänyt. Toisaalta taas kaupan lihapullissa hiilareita on 11g 100 grammaa kohti niin eipä se hiilareiden kokonaismäärä ollut kummoinen tällä aterialla, yksi lihapulla kun näyttäisi painavan n. 15 grammaa.

Taidanpa siis lukea tämänkin sapuskani, joka oli muuten ihan oikeasti sairaan hyvää vaikka kuinka jämälinjaa edustikin, vähähiilarisiin eväisiin.