Samoin yökkärit ja tyynyt. Mutta milläs minä sen patjan sitten tuuletan. Ulos ei parane viedä, siellä on siitepölytiedotuksen mukaan koivua runsaasti ilmassa. Se selittää senkin miksi muutaman hieman oireettomamman päivän jälkeen junnu on alkanut päivä päivältä menemään reilummin tukkoon. Kivaa. Mukavaa. Ihanaa. Kohta ei varmaan enää henki kulje juuri lainkaan.

Pitäisi alkaa touhuamaan tosissaan mutta joku hiivatin laiskuus iskenyt. Kotihommat maistuu täysin puulta. Tekisi mieli vain istua ja olla, tuijottaa elokuvia tai lukea. Innostus siis luokkaa nolla. Kukkapenkkejä ja maata tekisi mieli möyhiä mutta eipä se nyt sitten oikein käy sekään. Keväisin ilmestyvät puskakataloogit laukaisivat jälleen pihan rakennus vietin eli pitäisi kaivaa tuolta ja muokata sieltä. Lapio vaan mokoma on kiellettyjen kapineiden listalla.

Onneksi viilenee. Vaikka mitä iloa siitäkään on, sitten taas tympii kun ei aurinko paista ja ole lämmin. Onpa tämä taas kökköinen aamupäivä. Taidan mennä laittamaan sapuskan tulelle niin saan tenavat ruokittua. Josko se siitä sitten taas, lähtisi.