Minulla oli suunnitelma. Sen suunnitelman mukaan tänään nukutaan ainakin seitsemään, mieluummin jopa lähemmäs kahdeksaa. Ihan vaan viikonlopun kunniaksi. Se suunnitelma oli selvästikin junnun mielestä viallinen, kuudesta asti vieressäni potki, kääntyili, vääntelehti ja pyöri puheautomaatti josta kuului "joko on aamu, koska noustaan, joko mennään alas"...

Eli suunnitelma kariutui alkumetreilleen. Tai hetkilleen. Tai miten sen nyt kukin haluaa ilmaista. Joka-aamuinen viesti ukolle töihin "huomenta rakas jne" sai tänään lisäyksen siitä kuinka joku on valehdellut junnulle, että heräämisaika on kuudelta vapaapäivinä. Miehen mielestä koko yö oli mennyt junnun osalta miten sattuu, ja syyksi hän määritteli sen, että junnu oli syönyt yliannostuksen makeaa illalla. Mene ja tiedä.

Niin, ukko on taas viikonlopun ylitöissä. Mukavaahan se on että rahaa tulee, ja saadaan säästettyä teinin juhliin ja skootteriin ja pojan pyörään ja vaikka mihin, mutta olisi sekin mukavaa, että jo jonkinaikaa suunnittelemani elokuva- ja ruokaravintolareissu kaksin onnistuisi. Ehkäpä sitten jossain vaiheessa, jonain viikonloppuna.