Koska heräsin aivan turhan myöhään (vasta varttia vaille kuusi) niin tästä tulee nyt pikaistakin pikaisempi. Ihan ensin, soittelin eilen aamulla koululle, tarhalle ja terkkariin ja kas, kiikutin teinin nielunäytettä antamaan puolen päivän aikaan. Kahden kanttiin kiikutin koko tenavalauman, siis oireisen osan siitä eli prinsessan, junnun ja teinin lääkärin katsottavaksi. Päivän ikävä uutinen, oma lääkärimme ei enää palaa töihin, mutta toistaiseksi virkaa tekevä oli kyllä ihan jees.

Näytimme näppylät, selitin kuin ruuneberi kummitytön näppylät ja lääkäri oli aikas pihalla, tosin aikeissa kirjoittaa sitä antibioottia kumpaisellekin pakanamaan kartalle. Kysyi kuitenkin josko minulla olisi aikaa että hän kutsuisi kokeneemman lääkärin katsomaan vielä lisäksi. Kuinka ollakaan kokeneempi lääkäri oli onneksi juuri se kummitytön tautitilan todennut lekuri joten napakymppi. Jep, jep, kyllähän tämä on ihan samanlaista kuin kummitytöllä oli eli ei kun kuuri päälle kumpaisellekin.

Teinin kurkku ei johtanut vielä lisätoimiin, lääkäri kun ei nähnyt siellä mitään mitä teini oli nähnyt. Nielunäyte kertonee mikä tilanne on, sen tulos tulee kaiketi huomenna. Kouluun tämä partio, siis prinsessa ja junnu, pääsee vasta perjantaina, näpyt kun ovat todnäk tarttuvaa laatua. Kummitytöllähän oli streptokokki joka ihoa piinasi eli koska nämä nyt on aivan yks yhteen kummitytön ihottuman kanssa niin oletan että nämä ovat myös streptokokin kehittämiä mätäpallukoita.

Oli siinä hyvätkin puolensa, siis että jouduin kiikuttamaan tenavat lääkäriin ja sitä kautta kulkeuduin apteekkiinkin. Pitkään hakua odottaneet montelukastit tarttui eilen mukaan ja nyt käynnistelen lääkekokeilua, ts tiputan pitkään symbicortin kylkiäisenä kulkeneen pulmicortin pois ja korvaan sen montelukastilla. Toivottavaa olisi että toimisi, kahden kortikosteroidin yhtäaikainen käyttö kun ei ole kovin mielekästä mutta kun; pelkän symbicortin varassa poika ei toiminut kevättalvella kun sitä koetettiin pois tiputtaa.

Samalla siinä tuli uusittua rasvavarastoja kotiin, ja tulipa mukaan otettua vielä uusi symbicort-inhalaattorikin, vanhassa kun ei ollutkaan kuin parikymmentä annosta jäljellä. Saapa nähdä kuinka kauan menee ennen kuin antibiootit alkaa vaikuttaa niin että lapset pääsee eroon kutinasta, etenkin prinsessa kutisee ihan järkyttävän paljon jota en kyllä edes ihmettele, tällä kun on selkä, maha, kasvot, korvanlehdet ja päänahka aivan kirjavina. Junnulla näppymäärä on paljon maltillisempi.

Ja nyt. Minun pitäisi ehdottomasti siirtyä vessan kautta yläkerrassa käymään ja sitä kautta jatkaa matkaani makkariin. Tai niin, makkariin ei ole ihan vielä kiirus mutta mikäli mielin löytää speden repun niin se yläkerta kannattaa kyllä ottaa ihan näillä näppäimin ohjelmistoon. Viettäkääpä kivakivakeskiviikko, se on moro.

Ps. näppiksessäni on suuren suuria ongelmia. L-kirjain ei toimi kunnolla ja vaikka nyppäsin kirjasimen eilen irti ja puhdistelin sen alta jumalattoman läjän pölyä niin ei, ihan kuin siellä olisi edelleen jotain joka estää näppäimen kunnollisen pohjaan painelun. Voi plääh! Toivottavasti ei aio koko mylly räjähtää, minä näet shoppasin *hups* ja tilasin liittymääni kylkiäiseksi uuden puhelimen joten ihan turha edes kuvitella hetkeen hankkivansa uutta läppäriä... Kyllä, kyllä. Kaunis se on ja kamalan hintainen, ainakin nokian omilla sivuilla mutta kun; kamera, navigaattori... Ja vihreä väri. Need I say more? Unkari odottaa ihan justaansa...