Helvetin kuustoista. Siinä menikin sitten jo toinen, nyt koetan rajoittaa lisäsanat vähiin. Alkuviikon jalkaturvotus laski keskiviikon paikkeilla täysin olemattomiin, kiitos viilenneiden ilmojen ja jatkuvan jalka pystyssä vietetyn ajan. Ihanaa! Oli. Kun laski. Ja nyt. Voi helevetti. Eilen illalla menin saunaan miehen ja lasten kanssa. Ja ehdin siinä heittää löylyäkin kaikki kaksi kertaa kun mies tuumasi vieressä, että sullahan on turbovarpaat toisessa jalassa. Jep, pientä turvotuksen alkua oli näkyvissä.

Pari tuntia ja nilkasta katosi luut taas näkyvistä. Ja yön aikana ei ole minkäänlaista laskusuhdannetta tapahtunut. Vaavi perskele, vaihda nyt sinne toiseen laitaan välillä paikkaasi. Nyt kaveri on taas tunkenut itsensä niin oikealle kuin vain mahdollista. Ja voiko tosiaan saunan lämpö sitten noin herkästi vaikuttaa? Että samantien kun saunaan menet alkaa turpoaminen? Älytöntä! Aivan hanurista.

Jalkaa pistelee taas ja pakottaa. Eli viikonloppu ja vapaat meneekin sitten taas koipi pystyssä. Voi kiesus. On tämä kanssa touhua. Mies lähtee mökille tänään, me jäädään akkaporukassa kotiin eli prinsessa ja teini vahvuudessa, pojat meni isälleen eilen. Inhottavaa, mutta täytynee teiniä juoksuttaa lähinnä sitten jos on jotain kunnon tekemistä. Ärsytys ärsytys ärsytys. Tuliko selväksi?