Pitäisi saada aikaiseksi nyt tämän bloginkin kunnostelu, itseäni risoo suunnattomasti se, että muutama noista laittamistani linkeistä ei toimi. Salasanasuojatut sieltä lienee sentään pois, mutta silti. Lisäksi se yksi kunnianosoitus on jäänyt laittelematta tänne joten bloginkunnostus on edessä lähiaikoina. Nyt ei irtoa kuin plääsäystä pyykinpesun lomassa.

Kiinnostaisi tietää, mistä hitosta meille kertyy aina pyykkiä koppien täydeltä? Kun pohjan saa näkyviin ei aikaakaan kun se on jo puolillaan likaisia vaatteita. Kummallista, täyttyyköhän tuo itsestään? Samaan ongelmakategoriaan kuuluu sukat, jotka katoilee tasaiseen tahtiin pyykistä jättäen parinsa kuitenkin pesuun. Epäilen, että pyykkikoneen ympäristössä liikkuu salaperäisiä heppuja jotka nämä ongelmat aiheuttavat.

Tänään poika 14v lähtee kesätöihin viikoksi. Kovan työkipinän iski, kun sovimme tämän kanssa että jos säästää itse noin puolet telkkarin hinnasta, maksamme toisen puolen tälle. Ukkonen kun otti ja kumautti toisen töllöttimen mäsäksi. Pirullista. Teinillä on jo telkkari jonka saa mukaansa sitten joskus kun kotoa poistuu, nyt järkätään samainen kapine pojalle. Hullua, kuinka sitä nyt jo on alkanut varautua jopa tällaiseen, kerää pennuille "kapioita" kotoalähtöä varten, vaikka toivonkin, että siihen menee vielä vuosia. Teinin kohdalla ei välttämättä mene kuin muutama hassu enää, amis alkaa syksyllä ja kaipa tuo kotoa lähtee kun on sen käynyt ja töitä saanut. Irkku ei tosin hoputa yhtään.

Spedellä on ollut koko aamupäivän känkkisfiilis. Kiukuttu on kaikesta maan ja taivaan alla. Pikkuauto ei uskonut, tutti oli tyhmä, sänky vielä tyhmempi, äitin sylissä ei huvittanut olla eikä isinkään kaikussa ja ainoa nasta oleilumesta oli paskis. Kyllä, kuulitte oikein, paskiksessa pojalla oli ekstrakivaa kun heitteli korikärrystä kapineita lattialle irkun tyhjätessä pyykkikonetta. Vielä olisi pari koneellista pestävää, kaksi on pyöritettynä jo.

Josko sitä tästä silppaisi pikkuhiljaa kauppaa kohti, pitäisi jotain pientä jääkaappiin kantaa. Ruoka on onneksi laitettuna tällekin päivälle, kesällä kun ei nappaa yhtään köökissä touhuaminen. Nyt se on kuulkaa moro ja toivottavasti koko tältä päivältä... Viettäkäätten leppoisa sunnuntai!