Tein perjantaina ruoaksi fetapihvejä ja tsiisus että ne olikin hyviä! Suosittelen kokeilemaan! Varsinainen kimmokkeen antanut ohje löytyy täältä, minä olin sen verran laiska ja aineksetkin oli himpan nihkeässä että muokkailin ohjetta omaan suuhun sopivaksi. Näillä siis mentiin:

fetapala (arlan muistaakseni)

tonnikalaa

tomaattia

Leikkasin fetapalasta n. sentin vahvuisia siivuja kolme ketaletta, tuuppasin päälle tonnikalaa ja tonnikalan päälle tomaattisiivun. Uuniin 225 ja noin 10 minuuttia. Hetki seisotusta omillaan huoneenlämmössä ja lautaselle kyytipojaksi parsakukkisjuustogratiinia. Oli kertakaikkisen namia!

Pihvien ravintoaineet teki simppelisti 295.47 kcal, hiilareita 4.115g, rasvaa 18.96g ja proteiineja 25.61g. Gratiinista irtosi ravintoaineita 396,49 kcal, hiilareita  6,2 g,  rasvaa 33,4 g ja proteiineja 16,07g.

Päälle kiskaisin vielä siivun karppaajan juustokakkua joka puolestaan teetti lisää ravinteita elimistölle; 333,12 kcal, hiilareita  6,12g, rasvaa 32,14g  ja proteiineja 5,58g. Kokonaisuudessaan mahaan paukahti siis 1025 kcal, hiilareita 16.44, rasvaa 84,5g ja proteiineja 47,26g.