Tänä aamuna tuli suorastans kiirus! Merkillistä. Irkku, joka herää AINA kuuden kanttiin, heräsi seiskalta. Ja irkku sentään meni nukkumaan jo yhdentoista kanttiin, heti Madventuresin tuijoteltuaan sängyn pohjalta. Toisaalta, se nyt on ihan se ja sama moneltako irkku menee nukkumaan, nukkumisoikeus kun annetaan jonkun muun toimesta eli kuinka ollakaan, ehdin juuri nukahtamaan niin eiköhän spede nostanut sen päiväisen huutokonsertin joka ei tahtonut ottaa edes loppuakseen. Arvatkaapa sainko sen jälkeen unta hetkeen? No en tietenkään.

Vaan kuulkaa, ette usko millaisia riemunkiljahduksia olin päästellä aamulla kun aamuröökille köpöttelin. Polvea pystyi taivuttamaan! Hurraa! Rappuset nyt kettuili edelleen kulun puolesta, mutta normaalitallailu toimi jo ilman että koipea piti pitää tikkusuorana. Tästä innostuneena lähdin viemään junnua kävellen eskariin. Ei hyvä. Ehei.

Jo kiskan nurkalla jalkaan sattui niin saamaristi, sisäsivu polvesta alkoi kiristellä vastaan. Olisiko tuo revähtänyt siinä samalla, lujaahan se polvilumpio siihen asfalttiin osui, en väitä. No ehkäpä se tästä kun himppasen lepuuttaa koipea välissä. Mutta sanon minä, että ei tällä ikää kannattaisi enää leikkiä vauhdikasta nuorta naista. Ja koska tämä onnettomuus sattui pyörällä, niin mitenkä ollenkaan mahtaa akan käydä rulliksilla? Haarniska voisi olla paikallaan suoja-asusteena.

Tämän viikon ohjelma onkin vallan hassun hauska. Poika 12v lähtee huomenna luokkansa kanssa saareen yöksi, tänään on edessä tavaroiden pakkailua. Poika 15v menee kouluun miten sattuu ja pääsee miten sattuu, heillä on ohjelmassa lähinnä elokuvien tuijottelua, sählymatseja ja pesistä. Junnu leipoo parina päivänä ja kevätjuhlat on huomenillalla. Sen jälkeen loppuviikko menee heillä retkeillessä milloin mihinkin ilmansuuntaan.

Prinsessa menee vaihtelevalla aikataululla kouluun mutta hassua, mitään poikkeavaa ohjelmaa ei ainakaan vielä ole tiedossa. Teini on ainoa jolla jotenkin pitää vieläkin normaali lukujärjestys, mutta löysäilyä se taitaa heilläkin olla. Ja kun kaikki sujuu himppasen normaalista poiketen, niin tottahan miehenkin työvuoro vaihtui juuri nyt. Eli aamuvuoroa pukkasi täksi viikoksi, näin ollen irkulla ei liene autoa yhtenäkään päivänä käytössä. Prkl!

Jahas, koiven lepuutustuokio on ohi, siirryn täyttelemään pyykkikonetta ja suunnittelemaan päivän sapuskointia. Haaveilemani nurmikonleikkuusessio täytynee siirtää päivällä tai parilla ihan käytännön syistä. Hittolainen. No, ehkä silti jotain pientä pihapuuhaa kykenee suorittamaan. Se on moro ja viettäkää mukava maanantai!