Jiihaa ja hurraa! Irkku on loistava shoppaaja! Irkku shoppasi itselleen ja ukolle pleikkari kakkoselle Disney Golfin! Sen kauan kaivatun! Monesti ikävöidyn! Toivotun! Jaa mistäkö? No huuto.netistä tiätty! Paitsi ettei siellä ollut niitä nyt yhtäkään myynnissä. Vaan suljetuista kohteista löytyi yksi, laitoin yksäriä myyjälle että joko on mennyt ja voi kauhea kun ei sitä saa enää mistään ja oon etsinyt kivien ja kantojen alta ja tää on IHAN KAAMEETA!

Eilen tuli vastaus sähköpostiin. Peli on vielä heillä. Oli ollut juuri tarkoitus laittaa se uudestaan Huutoon. Elä laita, elä hyvä immeinen vaan laita, irkku ostaa sen. Maksaa sen täyden hinnan jonka olivat sille asettaneet Heti-myynti-hinnaksi, ja tietysti myös postikulut kunhan irkku saa sen. Ja voi, oi ja ihanuus, peli saapunee maanantaina. Jiihaa ja hurraa! Irkun ja ukon kaksinkeskeiset istuntoillat on pelastettu, voidaan paukuttaa golffia! Toinen hyvä vaihtoehto olisi pleikka ykkösen jalkkis vuodelta -99 (?) mutta kun sekin on rikki. Ja konekin taitaa olla vintillä.

Jiihaa ja hurraa! Jäipäs tämä into nyt päälle, irkku vaikenee ja menee vaimentamaan samalla pienen ja hikisen Speden. Moro taas!