Kyllä se nyt taitaa olla niin, että jätän tämän vuodatuksen blogin nyt toistaiseksi vain kellumaan ja hillumaan omaa elämäänsä. Siis oikeasti. Aina siitä kesäisestä kipistä asti roskapostia on virrannut milloin enemmän ja milloin vähemmän. Ei hajuakaan vaikuttaako viimeaikaiset lisäongelmat koko blogin käytössä asiaan, mutta tuntuu että roskapostimäärä on kasvanut uudelleen ihan räjähdysmäisesti eli joka aivaten ainoa kerta kun sisään pääsee saa ensimmäisenä merkkailla roskapostia toisena perään. 

Ihan suoraan sanottuna, vtuttaa moinen! Uusia kommentteja pukkaa kuin sieniä sateella heti kun blogi on muutaman tunnin "pimeänä" eikä todellakaan jaksa enää naurattaa moinen. Sitkeyskin alkaa olla lievästi kateissa sillä hei. Kirjoitusmotiivia syö tehokkaasti useampaan kertaan tapahtunut "hups, katosi koko päivitys kun tallensin"-toiminto. Tämä blogi on kuitenkin ollut minulle hyvin tärkeä osa ihan arkielämääni ja se, että yhtäkkiä tämä on mennyt tällaiseksi että ensin pitäisi kirjoittaa johonkin talteen teksti ja sitten siirrellä...

Ei. Jotenkin se ei nyt vastaa sitä kuvaa jonka itse olen bloggaamisesta itselleni kehittänyt. Joten niin. Toistaiseksi kirjoitan vain ja ainoastaan wordpressin puolella, olkoonkin että se joissain määrin harmittaa sillä hei, tämähän on ULKOISESTI minun blogini ihan täysin ja tätä taustaa ei taida millään saada siirrettyä wordpressille. Höh. Tervetuloa jatkossa siis wordpressin puolelle lukupuuhiin. Ehkä se blogiosoitekin siellä on jotenkin selkeämpi, mene ja tiedä.

Se on moro täältä sängynpohjalta!