Ei hajuakaan mistä ohjelmasta junnu on saanut kipinän muffinseihin, niistä on puhuttu iät ja ajat, niitä on toivottu tuotavaksi kaupasta, leivottavaksi, hankittavaksi, kunhan on muffinseja. Äiree ei ole saanut aikaiseksi tehtyä, ei sittenkään että ne on simppeleitä vääntää. Kun ei vaan ole ollut kipinää, niin ei ole ollut. Tänään käytiin kaupassa aamupäivällä ja samalla muistin junnun toiveen. Nappasin hyllystä Pandan Ahaa-crispkonvehtirasian, 290g näytti olevan tavaraa ja niistä sitten niitä muffinseja lupasin kyhätä.

1274303.jpg

200g margariinia
2dl maitoa
4 munaa
3dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
4rkl kaakaojauhetta
3tl vaniljasokeria
2rkl perunajauhoja
rasia Ahaa-suklaakonvehteja

Sulata margariini ja lisää joukkoon maito. Vaahdota sokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita muna-sokerivaahdon joukkoon vuorotellen kuivia aineita ja margariini-maitoseosta. Lisää lopuksi pilkotut konvehdit. Täytä muffinsivuoat noin puolilleen ja paista 225 asteessa noin 13-15 minuuttia.

1274304.jpg

Suklaa jäi mukavasti puolisulaksi muffinsien sisään, ja junnu oli enemmän kuin tyytyväinen muffinseihin. Tästä satsista tuli muuten tarkalleen 24 muffinsia, eli tälle sakille sopivasti.