Pari eri asiaa. Ensimmäinen ja irkkua suuresti liikuttanut uutinen kuului jenkeistä. Irkun lempparisarjan isähahmo elikäs irkun idolilauman pomo, on kuollut. Reilu viikko sitten. Boyd Coddington, toisin sanoen. Tieto asiasta kiiri irkulle kuumehoureisiin jo keskiviikkoiltana, mutta jotenkin sen sisäistäminen vei aikansa. Tuntuu hassulta katsella sarjaa jonka yhden päähahmon tietää siirtyneen manan majoille ja mikä tekee asian vielä pahemmaksi, on tietysti se, että miten kyseisen työmaan käy? Rakennetaanko edelleen hamassa tulevaisuudessa autoja kunnioittaen Boydin viitoittamaa tietä kyseisessä firmassa?

Sarjan, ja haluan huomauttaa että kyseessä on siis REALDEAL-sarja eli kyseinen firma todellakin toimii, tuottaa ja työstää jenkeissä hotrodeja, henkilöt ovat muutenkin vaihtuneet rankalla kädellä viime aikoina, irkku kaipaa ruutuun edelleen kaiholla Scottia, Charliea, Berntiä ja ennenkaikkea myös manan majoille siirtynyttä Royta ja nyt sitten tämä. Ja mikä hitto siinäkin on, että irkun on ihan pakko ajatella Boydin omaisia? Että kun Boyd kuoli niin kuinkahan se Joan nyt ja entä Diane, ja kuinka ne kaikki tallin työntekijät ja mikä järkytys se onkaan mahtanut olla, kun kuitenkin kaikki oletti että nipsnapsleikkaus ja herra sieltä sitten ihan täydessä iskussa kotiutuu... Muiden surua on ilmeisesti helpompi käsitellä kuin omia menetyksiään...

Tämä siis asia yksi, asia kaksi onkin sitten huomattavasti YLEISMAAILMALLISEMPI! Mainostus! Siis kuulkaas nyt. Mikä HELVETTI meitä, teitä ja heitä oikein vaivaa? Irkku veti totaalisti karvat pystyyn, herneet nenään ja piuhat solmuun siinä kesken kuumehoureisen makoilun. Ja mistä? Mainoksesta. Jossa mainostettiin jotain helketin juomaa tyyliin "bananas are for monkeys"! Että kuule mitäs sun sieltä treenikassista löytyy? Banaaniko? Oleks dorka kun sellaisen sinne pakkasit etkä tällaista HUIPPUPROTSKUJUOMAA joka korvaa banaanin mennen tullen.

Siis HALOOOOO! Kuten huomaatte, olen hieman ärsyyntynyt. Mihin tämä maailma menee? Vitamiinit saa tänä päivänä tabuista, piruako niitä rehuja tai hedelmiä kukaan syö, raudan saa tabuista, hittoako sitä lihaa kukaan mässää, kaiken mahdollisen saa tabuista, tiivisteistä, juomista ja vaikka mistä joten MITÄ HITTOA TÄSSÄ ENÄÄ KUKAAN SYÖ MITÄÄN!!! Ei kun tabua naamaan, juomaa kitusiin ja silleen, energia ehkä on hieman kateissa mutta vitskut, protskut ja oksidantit on iskussa.

Hittolainen. Kuka tekisi mainoskampanjan joka kertoisi, että apinat on ihan hieman fiksumpia kuin me, ne kun tosiaan syö sen BANAANIN...