Nyt on kesä. Ja koska on kesä, on myös television ohjelma-annista päättävät tahot päätyneet siihen että aamuisin lastenohjelmia seuraavat tenavat nukkuvat tunnin pitempään kuin muulloin. Koska on kesä. Järkevää. Eikö? No sori, irkusta ei. Ei meidän penskat tajua että nyt on loma, ja koska on loma, kuuluu nukkua ainakin se tunti pitempään. Ehei. Meillä aamu alkaa normaalisti. Ennen kahdeksaa alas tassuttelee junnu ja kahdeksan aikaan prinsessa.

Onneksi on subbarin juniori. Eikö? No ei. Joku helketin hoplaa siellä pyörii aamulla. Kuvia ja pimputusta, jollain hiivatin helistimellä lisättynä. Voi elämää ja aikoja. Onhan se hienoa, että aamuisin edes tulee ohjelmaa. Siihen aikaan kun ohjelmatarjonta alkaa, esim kolmosen kohdalla yhdeksältä, meillä tupataan hyvällä ilmalla olemaan jo ulkona. Hurraa sinä ihana viiskymppinen kanavapomo joka tähän päädyit.

Muutenkin kesäisin tuppaa ohjelmatarjonta olemaan hieman tuota, omalaatuinen. Tämän kesän hittituotteiksi noussee paritusohjelmat. Paitsi morsianta, nyt etsitään myös sulhoa. Just. Sosiaalipornoa parhaimmillaan. Olenpas nyt kärtyllä päällä. Olisi sittenkin pitänyt koettaa vaikka kaulimen avulla nukkua pitempään. Poistun, menen lähettämään keskiaikaisten kylieni ukot ryöstämään rikkailta. Agressioiden purkua sekin.