keskiviikko, 14. marraskuu 2007
Nakkikastiketta ja perunamuusia
Nokare rasvaa
1 tl paprikajauhetta
3/4 dl vehnäjauhoja
0,5 l vettä
1 mm sitruunapippuria
1 dl kermaa
100 g sipulikuutioita
n. 500 g kuorettomia nakkeja
Pilko nakit ja ruskista niitä hieman paistinpannulla yhdessä sipulin kanssa.
Sulata rasva kasarissa, lisää joukkoon paprikajauhe ja pyörittele hetki. Lisää 1-2 rkl vehnäjauhoja, kuitenkin niin, että kasarissa koostumus on lähinnä tahnamainen, itse en ainakaan osaa kamalan kuivaa jauhoseosta kastikkeeksi tehdä niin ettei siihen jäisi sitten miljoonaa paakkua. Lisää vesi ja loput vehnäjauhot niin että olet sekoittanut ne tilkkaan kylmää vettä. Joukkoon lihaliemikuutio, mausteet ja kerma.
Lisää ruskistetut nakit ja sipuli, anna hetki kiehua miedolla lämmöllä ja tarkista maku.
Hyvää, helppoa ja nopeaa ja värikin presiis sellainen kuin piti.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.