Johan nyt iski älyttömyyden. Hain tänään speden jo puoliltapäivin tarhasta ja siinä samalla infoilin etten tiedä pidänkö huomenna normaaliajan vai haenko tuolloinkin jo puoliltapäivin, nyt kun on ns etäpäivät koulusta menossa eli pakko ei olisi viedä lainkaan. Samalla mainitsin toki perjantaista että tuolloin lapsi on sitten ihan täyden päivän, itse kun joudan kotiin vasta lähempänä neljää kesäriehasta johon menen koulun puolesta avustamaan yhtä vaikeasti liikuntarajoitteista CP-vammaista.
 
Siinähän se älyttömyys sitten iskikin. Jos vien speden perjantaina, joka sattuu olemaan kesäkuun ensimmäinen päivä, hoitoon niin joudun maksamaan hoitomaksun koko kesäkuulta. Siis MITÄ? Aivan älytöntä! Yhden päivän takia pitäisi maksaa koko kuukausi!
Miksi ihmeessä tässä kohtaa ei maksuissa huomioida tippaakaan sitä että lapsi palaa perjantain jälkeen alkavalta lomaltaan tarhaan vasta 10.elokuuta, eli maksan koko elokuun vaikka lapsi ei ehdi olla kuin hätinä puolet kuukaudesta hoidossa. Siis voi apua, sanon mä!
 
No, menipä nyt sitten perjantain kuviot uudemman kerran mietintään. Jos en saa spedelle hoitajaa jostain perjantaiksi niin se tarkoittaa käytännössä sitä että joko a. vien lapsen tarhaan ja maksan liki 250 euroa yhden päivän hoidosta tai b. jään kotiin jolloin joku muu joutuu avustamaan henkilöä jonka avustajaksi minun piti mennä. Että nyt tekisi mieli sanoa pari valittua pahaa sanaa. Pitäisikö ihan kiusallaan kiikuttaa lapsi tarhaan elokuun ensimmäisestä päivästä, olkoonkin etten tuolloin vielä hoitopaikkaa tälle tarvitse? Hittolainen soikoon sanon mä!