Aloitin tämän aamun tuijottamalla ALn kuvaa joka oli napattu eilen naapurikunnasta. Just. Ja yöks! Mihin se kesä nyt katosi, juurihan se pari viikkoa sitten oli täällä. Alan olla aika skeptinen sen suhteen millainen intiaanikesä tästä vielä tuleekaan, tämä kesähän loppuu kesken!

Kiitos onnitteluista muuten, poika ja auto on kumpainenkin edelleen yhtenä kappaleena ja hyvinhän tuo näyttää näin äidin silmin sillä ajavan. Tyttistä on nyt kuskattu pitkin maakuntaa ja poika itse on vähintäänkin onnellinen kun ei enää tarvitse miettiä millä tämän reilun 10 kilsan välimatkan tyttiksen ja kodin välillä kulkisi. Töihinkin kulkeminen käy kuin leikki vain!

Miehellä on menossa viimeinen työviikko ennen kesälomaa, huh, ja mahdottoman paljon suunnitelmia on jo tehty. Tai paljon ja paljon, ensi viikolla matkaamme kaiketikin Powerparkkiin pienempien kanssa, mukaan matkaan otamme kummitytön ja tämän siskon. Tämä matka ajoittunee torstaihin, tai näin ainakin alustavasti olemme suunnitelleet.

Seuraavana päivänä, perjantaina, prinsessa lähteekin sitten ystävänsä ja tämän isovanhempien kanssa hesaan pariksi yöksi. Näiden palattua sunnuntaina suuntaamme me ukon kanssa vuorostamme reissuun kolmeksi yöksi ja kohteena on tällä kertaa Kaunas

Oli siinä kuulkaa eilen aikamoinen homma kun kelasin lentoja ja hotelleja ja hotelleja ja lentoja suunnilleen koko päivän. Aluksi kun emme osanneet oikein päättää sitäkään kumpana sunnuntaina reissuun suuntaamme, nyt päättämänämme vai vasta seuraavana. No, lopulta varasin lennot ja ryhdyin siltä pohjalta etsimään hotellia. 

Aikamoisen hankalaa oli löytää hotelli joka täytti omat suht vaativat kriteerit. Näillä kaksinkeskeisillä reissuilla kun olemme joka aivaten ainoa vuosi tahtoneet hotellihuoneelta muutakin kuin vain paikan jossa nukkua, ahtaudesta kun saa nauttia kotona ja mökilläkin ihan riittämiin.

Himpan se kukkarossa kirpaisi mutta viimein sekin oli varattuna. Laittelin vielä illansuussa hotelliin sähköpostia kysyäkseni onhan myöhäinen sisäänkirjautuminen ok, se lento kun on perillä vasta piirun ennen puolta yötä. Ja kas, lievää ihmetystä oli ilmassa tänä aamuna kun heräsin ja kurkkasin sähköpostini. Hotellilta oli tullut jo yöllä vastaus jossa todettiin että varauksemme on vastaanotettu ja on ihan ok että sisäänkirjaudumme hotelliin vasta puolenyön jälkeen.

Kysyttiinpä siinä sähköpostissa samalla tahdonko että hotelli lähettää taksin noutamaan meitä lentokentän tuloaulasta, kuljettaja pitää nimilappuamme päänsä päällä jolloin taatusti tiedämme kenen kyytiin hyppäämme. Ohhoh! Hintaa palvelulla on saman verran kuin lentokentän edessä päivystävilä takseilla sillä aika tarkkaan olen lukenut useammankin matkailuaiheisen keskustelupalstan eilen.

Aika hienoa muuten, ei tarvitse miettiä sen kummemmin hotellikyytiä kun kyyti odottaa tuloaulassa. Tältä reissulta palattuamme onkin sitten reilu viikko ohjelmavapaata aikaa, todnäk suuntaamme mökille ja muuta vastaavaa, heinäkuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna onkin sitten ukon serkun häätapahtuma heidän mökillään. 

Sen jälkeen onkin enää YKSI viikonloppu ennen suurajoja joista pärähtää syksy käyntiin, noin kuvaannollisesti ajatellen. Minulla alkaa tenttiinluku, ukko on jo taas töissä eikä koulujen alkuunkaan ole kuin kotva. Miten ihmeessä nämä kesät menee aina niin nopeaan?

Tässä samalla ihmettelin ukolle sitä että miten ihmeessä me muka ehdimme hänen serkkupoikansa ja tämän avokin kanssa yhtään mihinkään Tallinnaan kun reissu pitää kerran tehdä viikonloppuna ja ukon lomaviikonloppuja on vapaana tarkalleen kaksi. Toiseen niistä serkkupoika tuskin ehtii saada passia joten oikeastaan jäljellä on tarkalleen yksi. Huoh.

Vaan jaa kuulkaa. Taidan nyt siirtyä kotvaksi Vuorisen seuraan, jotenkin olen ihan koukkuuntunut häneen tänä kesänä ja sen jälkeen ryhdyn kotihommiin. Se on moro ja viettäkää kivakivakeskiviikko!