Nyt on ihan pakko sanoa yksi juttu. Minä sitten olen korpeentunut totaalisesti BBhen! Siis aivan täysin totaalisen ihan h-tin korpeentunut! Okei, kauden yksi seurasin kuin liimattuna, kaudella kaksi meno oli vielä hurjempaa eli minulla oli alusta asti 24/7 ja elämä rytmittyi siltä osin kuin mahdollista BB asukkaiden tahtiin. Alkukauden. Keskikauden, loppukaudella iski jonkin asteinen täyttymys BBn suhteen. Luultavasti johtuen siitä, että taloon tuli uusia asukkaita ja silleen.

Tällä kaudella kiinnostusta riitti ensimmäisen jakson verran. Väkisin olen joutunut sitä tosin seuraamaan, kas kun meillä näkyy tuo 12/7 ja ukkohan sitä kyttää. Siis se sama ukko joka ekalla kaudella pilkkasi intoani, tokalla oli tyyliin, no hölmöähän toi on mutta kun kerran akka kyttää niin minäkin sitten jonkin verran. Ja nyt se pirun kerubi kääntää aina kun ei sen mielestä tule katsottavaa tai on mainoskatko tai ihan mitä vaan 12/7 kanavalle. Nukkumaan mennessään se laittaa makkarin telkkariin pyörimään 12/7. Ja uniajastimen päälle. Siis että minua risoo!

Jonkinlaista ehkä-katselu-fiilistä oli itsellänikin alkuvaiheessa, mutta sitten taloon tuli läjä uusia. Ja se riitti kyllä nitistämään sen pienenkin silloin tällöin katselun. Siis en kuulkaa yhtään pidä siitä, että uusia tulee ovista ja ikkunoista. No, koska kuitenkin joudun sitä kuuntelemaan joka ehtoo kun se tuossa selän takana pyörii, niin tottahan minulle on kehittynyt mielipiteitäkin tyypeistä.

Sauli, blääh, entinen ihan yes, tätä nykyä tympii. Suvi, yök, mitään sanomaton lakana. Niko, ihan ok. Jarkko, ihan ok, vähän ehkä välillä mopo keulii mutta kelläpä ei. Kadi, tykkään, en tykkää, tykkään... Mutta Ritu. Siinä on ainoa uusi jonka meno oli minusta hyvä juttu. Siis aivan ihana! Fabusta en oikein osannut sanoa aina oliko lintu vai kala. Piia oli ehdoton yli-super-hyper-inhokkini. Ketäs muita siellä mahtoikaan olla... Timo blääh ja silleen.

Einari oli omassa omalaatuisuudessaan toisaalta hiton hyvä tyyppi, toisaalta taas outoakin oudompi. Kuten huomaatte, niin olen todellakin joutunut seuraamaan kyseistä ohjelmaa. Enkä pidä. En yhtään. Minusta kukaan ei sovi voittajaksi, ei edes Riitta, koska meni kuitenkin niin myöhään. Olisi vain pirun kiva tietää, miksi brittien BBt upposi kuin häkä, miksi ihmeessä Suomen vastaava versio ei tipu enää millään. Tuntuu että kaikki on samaa vanhaa kuin edellisillä kausilla. Vaan yhden asian lupaan pyhästi.

Jos ensi kaudella sattuisi käymään niin hyvä säkä, että tuotantotiimi tajuaisi valita taloon asukkaat niin että ikäjakautuma olisi 20-50 tai vaikka 60, minä katselisin. Se, että haetaan erilaisuutta valitsemalla 12 cityihmistä, joissa ulkomaalaistaustaisia pari-kolme, bi-seksuaaleja pari ja kaikki iältään samoissa, ei ihan riitä herättämään kiinnostusta. Kyllä kuulkaa kattilanatsin aikoihin oli asiat toisin!