Pasteijoiksi sanoisin jos malli passaisi, mutta ei tuo kyllä passaa. Maku lienee silti kokolailla identtinen.

1 voitaikinapaketti (sunnuntai)

Nosta taikina sulamaan ennen kuin alat tehdä täytettä.

 

400g jauhelihaa

100g silputtua sipulia (pakaste)

4 kananmunaa

2-3dl keitettyä riisiä

1,5 tl maustepippuria

1,5 tl valkosipulijauhetta

1 tl suolaa

1/3 pakettia koskenlaskijaa

1 dl kuohukermaa

 

Keitä kananmunat ja riisi. Paista jauheliha, anna sipulin pehmetä hetki joukossa, lisää mausteet, kerma ja koskenlaskija ja hämmentele kunnes juusto sulaa. Lisää kuutioidut kananmunat ja riisi, tarkista maku.

Itse kaulitsin taikinalevyt ohuemmiksi niin että yhdestä levystä tuli aina kolme nyyttiä. Voitelu kananmunalla ja paisto 225 asteessa 15 minuuttia. Erittäin hyviä, tosin suolakurkkukuutiot tai kurkkusalaatti täytteessä olisi ollut omasta mielestäni loistava lisä.