Ostin kaupalta päivänä eräänä 10 pakettia kananmakuisia nuudeleita. Itse kun en kovin usein nuudeleita ole tehnyt saati ostellut, tuntuu olevan meillä kolmen isoimman lempparisapuskaa aina kun ovat isällään, niin yllätys oli melkoinen kun ekan kerran viikonloppuna niitä keittelin. Kattilaan kun tipahti nuudeleiden mukana jokin kummallinen keltainen pussukka. Kyseessä oli siis maustepussi joka kuuluu sekoittaa nuudeleiden keitinveteen, se selitti senkin miksi nuudelipussin kyljessä oli jopa merkintä siitä, paljonko sitä vettä kuuluu kattilaan laittaa.

1212240.jpg

Koska tuolla kertaa ruoassa oli jo kastike, jätin pussit käyttämättä ja tänään lähdin sitten niitä hyödyntämään tähän pikaistakin pikaisempaan kanakastikkeeseen jonka kanssa tarjolla on sitten niitä nuudeleita ihan simppelisti, ilman sitä kastikesösseliä siellä seassa.

1212241.jpg

1 kg hunajamarinoituja broilerifilesuikaleita
2 valkosipulikynttä murskattuna
3 dl vettä
1 purkki flora kevyt ja paksu-kermajäljitelmää
2 pussia nuudeleiden mukana tullutta kanamaustetta

Nokare rasvaa pannuun, sekaan valkosipulimurska, hetki pyörittelyä. Kanafilesuikaleet sekaan, paistetaan kauniin värisiksi, vettä joukkoon sekä ne maustepussit. Hetki porinaa ja sekaan vielä kerma. Samaan aikaan kun kastiketta kyhäsin, keitin nuudelit eli ruoka oli valmista alle 20 minuutissa. Ja maku on hyvä! Laittelen kuvia kunhan ehdin, nyt täytyy sännätä viemään junnu kerhoon.