Vähintään. Toisinaan tämä porukka osaa todella yllättää, tai ainakin osa tästä porukasta. Enpä muista koska olisin viimeksi lähes heti herättyäni näyttänyt suunnilleen Hangon keksiltä ja vielä niin, että Hangon keksiytymistä aiheuttaa ukko ja prinsessa. Prinsessa kun on pääsääntöisesti kiukkuinen ihminen tätä nykyä (tervetuloa alkavat hormonimyrskyt) ja ukko taas on aamuvuoroviikolla siinä aamuviestissään yleensä lyhyt ja ytimekäs tyyliin "huomenta, hyvin sujuu". Tänään kaikki on selvästikin toisin.

Perinteiseen aamutyyliini hilppasin näet puettuani aamusauhulle ja tekstasin ukolle ne perinteiset hyvät huomenet ja kuinka sujuu ja työniloa jne jne. Vastaus saikin minut kuvaannollisesti tipahtamaan ahterilleni. "Rakkaani elämä on ihanaa." Siis mitä? Joten kuten sisälle suoriuduttuani olin läjähtää jälleen ahterilleni, keittiöstä loikki näkyville leveästi hymyilevä prinsessa joka kertoi heränneensä jo kuudelta. Siis mitä helkettiä?! Neiti jonka saat kyllä aamuisin helposti hereille mutta joka natisee, nitisee ja rähisee läpi sen pukeutumisen, aamupalan ja suunnilleen kaiken olikin herännyt ihan itse, pukeutunut ja oli silkkaa hymyä ja hyvää tuulta.

Tämä on niitä hetkiä naisen elämässä jolloin tekisi mieli tehdä Turhapurot. Istua alas, aukoa suutaan ja levitellä käsiään ilman että tajuaa yhtään mitä ympärillä tapahtuu. Tosin positiivisessa mielessä, tämähän kun on yksi ehdottomasti parhaita yllätyksiä aikoihin. Parasta tässä ukon ja prinsessan sekoamisessa on ehdottomasti se, että se tarttuu ja näin ollen Hangon keksiytyminen sopii kuvaamaan tätä omaa tämän hetkistä tilaa paremmin kuin hyvin.

Vaan nyt, kaiken tämän järkytyksen keskellä joudun toteamaan että en ehdi tähän väliin plääsäämään enempää. Mikä lie verotti tätä aamuhetkeä, ehkä prinsessa joka käy aina välillä hymyilemässä ovensuussa ja vaihtamassa muutaman sanan tai ukko joka päätti jatkaa pakan sekottamista vielä sen ensimmäisen penkiltä tipauttavan viestin jälkeen. Siirryn siis aamuherättelytoimiin ja toivotan kaikille oikein mukavaa tiistaita, Hangon kekseilkää! Se on moro!