Kumma juttu, että yksi valvottu ilta ja pitkään nukuttu aamu aiheuttaa heti sen, että akalla menee rytmi sekaisin. Ja vain osittain, en näet tahtonut illalla saada millään unta. Telkkaria tuli tuijotettua hyvinkin likemmäs yhtä vaan annapa olla, kyllä sisäinen kello herätti normaaliin tapaan puoli kuusi. Olisi voinut olla sitten tuokin osa sekaisin, tänään kun olisi saanut nukkua seitsemään jos olisi halunnut. Hölmön hommaa, sanon mä, kun uni ei aamuisin enää tule tuosta vaan takaisin.

Vaan toisaalta eipä tuo niin kovin haittaa. On ainakin taas hiljaista aamukahvin ajan, ehtii hetken lueskelemaan blogeja ja uutisia rauhassa niin on itsekin hyvällä päällä kun tenavat alkaa heräillä. Tiskitkin odottelisi huoltajaa, onneksi teini tiskaili lauantaina heidän käyttämänsä astiat joten eilen ei ollut aamulla tiskivuorta odottamassa. Pakko se on myöntää, että kyllä minä odotan kieli pitkällä vakuutusyhtiön soittoa, vaikka tiskaaminen kuinka tahansa mukavaa puuhaa onkin käsipelillä tehtynä, niin tämä epäkäytännölisyys homman suhteen tässä keittiössä on rasittavaa.

Tänään pitää muuten muistaa soittaa sinne TAYSiinkin ja kysyä niistä läppäreistä. Päiväkodillekin ottaisivat toki vielä toisen koneen, mutta sinne käy pöytämallikin eli ehkäpä sellaisen roudaan sinne vielä jos ystävä sattuu niitä saamaan lisää. Ja nyt, poika 12v tilasi jälleen herätyksen puoli seitsemään mennessä eli josko tästä sitten herättelytoimiin. Se on moro ja viettäkää mukava maanantai!