Väsyneinä mutta ah niin onnellisina. Miehellä silmäkulma kipeänä, pojilla jalat enemmän tai vähemmän mustelmilla. Hauskaa oli ollut ja uudestaan on päästävä viimeistään ensi kaudella. Hienoa, irkku lähettää joukot ilomielin taas laskettelurinteeseen.

Tärkein uutinen minulle oli isomummun vointi, paikat on jumissa kuulemma mutta muuten kaikki hyvin ja mummu entisensä. Oli laittanut matkalaiset syömään ja pojat olivat käyneet mummun "mersulla" kaupoilla. Mummu möi pari vuotta sitten Fiestan pois ja tuumasi tuolloin olevansa onnellinen mersun omistaja, mersu on siis autotallissa nököttävä rollaattori.

Minä lämmitin illalla saunan, junnu on edelleen siinä määrin tukossa että sauna olisi vaikka päivittäin hyvä lämmittää, mutta ihan oikeasti, kuka jaksaa? Oma hommansa siinäkin. Itselläkin on kurkku kipeänä, jotain virusta selvästi liikkeellä vielä lisäksi, ei siis ihme että junnu on tukkoinen ja röhäinen. Onneksi muut tenavat ainakin toistaiseksi kunnossa.

Pääsiäinenkin tulee vauhdilla, mietin eilen ääneen mitä sitä mahdetaan pyhinä syödä, meillä kun on ollut perinteisesti kevätkauden avaus pääsiäisenä eli pakanallisesti olemme viettäneet pääsiäistä isommalla joukolla grillaillen ja virvokkeita nauttien ja tällä kertaa en itse jaksa siihen lähteä. Jotenkin olen niin puolipitoinen koko ajan, etten jaksa ylimääräisiä ihmisiä meillä.

Miehen serkku pyyteli tosiaan miestä kaupunkiin terassikautta avaamaan, itse olen ajatusta vastaan enkä vähiten siksi, että mies oli juuri mökillä poikien kanssa pari päivää ja toisekseen, miehen krapulat ovat massiivisia kahden päivän kanuunoita eli jos lähtee vaikka perjantaina, on seuraavan kerran oikeasti meidän kanssa maanantaina. Eipä tuo kyllä itsekään onneksi ollut innokas lähtemään.

Miehellä oli idea ruoaksi tai paremminkin ajatus siitä kuka ruokaa tekee. Käski minun kaivaa ohjeen ja miettimään mitä tahdon syödä, hän valmistaa. Mielenkiinnolla jään odottamaan oliko tämä heitto vai todellinen aie. Itse haaveilin lampaasta pääsiäispyhinä, ongelmana on lähinnä se, että olen syönyt lammasta kerran ja koskaan en ole sitä valmistanut joten pitäisi löytää joku idioottivarma ohje millä tehdä.

Irkku jää miettimään asiaa.