Sitä ihteensä. Piti harrastaman mm grillailun, kroketin ja kaveriporukan kera. Vaan toisin kävi, kaveriporukka tosin toteutunee, pienenä versiona kylläkin eli ukon serkkupoika liittyy joukkoon. Grillailu... Jaah. Siellä sataa. Kroketti. No niin, siellä tosiaan sataa... Onneksi on lapsoset jotka osaa järjestää ohjelmaa. Palasin näet juuri prinsessan kanssa terkkarista.

Ei mitään vakavaa, mutta runsain määrin asfalttirupea. Eli polvessa, kyynärpäässä, koko rintakehän laajuudelta ja kipein ja neitiä itseään itkettävin onkin sitten leuka. Puhumattakaan etuhampaasta josta lohkesi pala. Voi hittolainen. Hammasta ei onneksi särje eli maanantaihin voidaan huoletta odotella. Pikkusormi näytti ensin epäilyttävältä että näinköhän murtui, mutta ei sentään. Oletettavasti ainakaan, röntgenkin on tosin kiinni eli maanantaina kuvataan mikäli menee huonoksi. Turposi toki, kun osumaa otti, mutta toimii joten murtumattomuusarvio perustuu pitkälti siihen.

Kipeintä ja pahinta tekee silti prinsessan lohduton itku. Kuinka hän ei voi mennä edes ulos moneen päivään kun on niiiiiiin ruma. Selviä naisellisia piirteitä havaittavissa siis. Spedekään ei suostu pussaamaan. Ja uimaankaan ei pääse ennen kuin leuassa on kunnon rupi. Eikä hän uskalla enää ajaa pyörälläkään. Että pitikin osua. Ja että juuri tälle päivälle ja sille samaiselle kellonlyömälle kun apteekki meni kiinni. Onneksi kotona oli, jostain kumman syystä, bacibactia. Jota olisi pitänyt apteekista hakea.

Nyt prinsessa on lepäilemässä. Äiti kylvetti toisen sen jälkeen kun sairaanhoitaja oli puhdistanut leuan ja tutkinut muutenkin mm hammaskaluston. Haki elokuvan ja puhtaan löysän paitulin päälle. Laitteli petin äidin paikalle ja elokuvan päälle. Limpparin juominen taitaa olla off-listalla sen lohjenneen hampaan takia, eikä sitä varmaan olisi pahemmin syytä karkkiakaan nyt syödä, mutta katsellaan. Ei irkulla ole sydäntä kieltää kaikkia juhannusherkkuja toiselta, jotain pikkuisen kuitenkin oman voinnin mukaan prinsessa syö.

Tästäkin huolimatta, toivotan erittäin hyvää ja mukavaa juhannusta kaikille lukijoille!