Ja minkä sille sitten voi. Tämä menee silti jo ehkä hieman yli irkun ymmärryksen. Poika 15v näet oikaisi eilen sängylleen spede seuranaan iltapäivällä. Neljän kanttiin spede tuli kärväämään veikan joka ei leikkinytkään tämän kanssa enää vaan nukkui. Kahdeksan aikaan olin jo aika varma siitä, että tämä herää ihan näillä näppäimin koska unta oli riittänyt jo nelisen tuntia mutta ei, puoli yhdeltätoista kun lähdin itse sänkyyn oli poika edelleen nukkumassa. Ja on muuten vieläkin. Merkillistä! Sen verran tämä on yöllä näemmä heräillyt että on käynyt alhaalla mutta kellonajasta ei ole pienintäkään hajua.

Tälle päivälle olen suunnitellut tylysti siivoustoimintoja joita vahvistan kokkailutoiminnoilla. Jauhopeukalotkin kutiaisi jo kivasti mutta tänään on vielä liian aikaista alkaa kyhäilemään lauantain tarjottavia paitsi... jos teen rahkavoitaikinan ja jauheliharullia. Siskon kanssa kekkereiden suunnittelu kun on kuin kivirekeä kiskoisi, mitään järjellistä suunnitelmaa ei ole olemassakaan jos et sitä itse tee. Vielä viikko sitten olin autuaan tietämätön siitä montako henkeä on tulossa, moneltako ja mitä tarjotaan. Lopulta paukutin päätöksen tarjottavista itse pöytään niin säätöähän siitäkin tuli.

Tuumin näet siskolle että koska tämä ei kykene päättämään mitä tarjotaan niin tarjolla tulee olemaan täytekakun lisäksi voileipäkakkua, Ullan Torttua ja ehkä JOS jaksan, myös hyydykekakkua. Arvatenkin sisko totesi alkuviikosta että eikö siellä ole mitään suolaista piirakkaa lisäksi, tämän miesystävä kun ei syö voileipäkakkua koska ei voi vain ymmärtää että kakku olisi suolainen. Öööö niin tota noin. Jahas. Että eihän tässä ole kuin vasta pari viikkoa kyselty että mitä sinne tarjottaviksi toivotaan ja nyt sitten tuli viimein mieleen...

No, väliäkö tuon, jauheliharullat ajanee suolaisen piirakan virkaa, luulen mä. Muut tarjottavat ei saaneetkaan sitten mitään negatiivista kommentointia aikaan eli kelvannee. Tämän päivän siivoiluhinku taas selittyy sillä että sain niitä kippoja eilen tupperitätöseltä. Tietäähän sen kuinka siinä sitten kävi, nyt olisi pakko alkaa järjestämään keittiön kaappeja että saa ne kipot järkevästi soviteltua sekaan mutta kun. Eiköhän tässä iskenyt sitten se krooninen hinku kaappien uusintaankin. Minä niin haluaisin kaikkiin alakaappeihin ns korikärryt jolloin käyttö olisi paljon helpompaa. Jos joku on hanurista niin kippojen ja kappojen kaivelu sieltä ihan kaapin perukoilta. Hyi!

Vaan nyt, siirryn suosilla kuorimaan kattilallisen pottuja soppaa ajatellen ja alan sen perään työstää sitä rahkavoitaikinaa. Se on moro ja viettäkää mukava torstai!