Se olisi sitten tänään päivällä neuvolakäynti. Ihan kiva, kai. Tässä on nyt vaan yksi ongelma. Olen väsynyt. Erittäin sellainen. No kas, kun ihminen herää viideltä, eikä saa millään uudestaan unta vaikka onkin mennyt nukkumaan vasta puolilta öin, niin onko ihme? Ja juuri tämä maailman kaikkeuden ärsyttävin systeemi, eli olet virkeä kuin aropupu suunnilleen noustessasi, istut ja ihmettelet kun oikein mitään kolina räminä pauke hommia ei voi alkaa muiden nukkuvien takia tehdä, ja kas.

Pari tuntia ja sitten on veto täysin jossain kuusikossa. Pitäisi ihan oikeasti alkaa tuota hiton sohvan alustaa siivoamaan jahka muut heräävät, mutta millä hitolla sen jaksaa. Kun ainoa mikä mielessä pyörii on sänky. Heti kun mieskin herää, painun makuuasentoon, muuten tämä päivä tulee olemaan menetettyä kauraa. Hetki sitten suunnittelin tosin tuota sohvaakin nukkumispaikaksi, mutta suunnitelmia harvemmin pääsee meillä toteuttamaan eli juuri kun houkutus oli käymässä ylivoimaiseksi niin rappusista kuului junnun askeleet. Sohva on siis vallattu!

Jään nyt tässä ihmettelemään maailman menoa ja odotan intoa täynnä että rappusista kuuluisi se "parempi" kolina eli mies laskeutuisi keskuuteemme. Pääsisi tunniksi-puoleksitoista maate.

Ps. onko kukaan koskaan selvittänyt, miksi silloin kun on mahdollista nukkua pitkään, se ei onnistu ja toisaalta taas, silloin kun on PAKKO herätä aikaisin, nukkuisi vaikka kellon ympäri?