Jotain syötävääkö? Vähitellen on voinut ihan oikeasti käytellä kyseistä heittoa. Raskaanaoleva nainen ja lisääntyneet seksihalut, taitaa olla hyvin yksilöllinen ja ehkä jopa joissain määrin liioiteltu juttu. Itselläni ei mitään nymfomaniaan taipuvaisuutta ole ilmennyt, ensimmäisen raskauden aikana taisi olla halut suurimmillaan. Jotenkin sitä mukaa kun lapsia on tullut lisää, on öiden nukkuminen muuttunut omassa mielessä tärkeimmäksi sängyssä tapahtuvaksi toiminnoksi.

Mutta ne seksihalut. Vaikka ne ei nymfomania-asteelle olekaan nousseet, niin selvästi hormonit ovat aiheuttaneet joka raskaudessa lievää himojen kasvua. Alku- ja keskiraskaus ovat olleet hassun hauskaa petipaini aikaa, loppuraskaus onkin latistanut sitten halut aika totaalisti. Muhkea norsumainen ulkomuoto, vaikuttaisiko mitenkään asiaan...

Tosin viimeisinä päivinähän seksistä on tullut liki pakkomielle. Nautintoa siitä ei ole juurikaan herunut, mutta pakkohan sitä on ollut kokeilla kerran-kaksi päivässä, jos vaikka se synnytys siitä... Surkea legenda minusta, mutta kummasti sitä aina silti on ajatellut, että josko se tällä kerralla toimisi. Kertaakaan ei ole muuten toiminut.

Ensimmäinen tuli muutaman sairaalassavietetyn päivän jälkeen, toinen käynnistettiin yliaikaisena sairaalassa, kolmas ei malttanut pysyä ihan täyttä 40 viikkoa sisällä vaan päätti sotkea äidin nukkumishaaveet yhden yön osalta. Neljännen kanssa leikittiinkin sitten juu-ei-leikkiä, yliaikainenkin oli jo ja päätti sitten kauniina pyhäaamuna syntyä, hups, ei sittenkään, illansuussa jatkoi siitä mihin puolelta päivin oli jäänyt ja saliin päästyä päättikin taas unohtaa koko jutun. Edistys oli siis kova sana nelosella.

Ja viides, niin. Viides tuli vaikka olisi saanut vielä viettää muutaman viikon masussa, tuli ja peläytti tullessaan. Ja yhtäkään näistä synnytyksistä ei ole seksi käynnistänyt. Kolmonen on ainoa jonka syntymän alkuajankohtaan on edes jollain tavalla vaikutettu vaikkakin vahingossa. Kolmonen otti itseensä mattopyykistä. Tämähän on yksi perinteisiä käynnistyskeinoja ollut maailmansivun, kesäinen mattopyykki ja ei muuta kun innolla synnyttämään. Tosin itse en täysin alleviivaa sitäkään toimivana keinona.

Likkakaveri on lähtenyt synnyttämään jalopenoja popsittuaan, tästä hänelle oli sairaalassa kuulemma kätilö sanonutkin, että ei ole ensimmäinen joka niiden perään synnyttämään tulee. Olisiko niissä sitten jotain joka vaikuttaa... Jotkut ovat lenkkeilleet hulluna, saunoneet ja tehneet jipon jos toisenkin, ilman mitään vaikutusta. Eiköhän ne vauvat kuitenkin pääasiallisesti tule silloin kun aika heille oikea.

Se seksi taas. Niin, kiitos liki neljänviikon takaisen keskenmenon, parin viikon takaisen vuodon puhumattakaan viime pyhän vuodosta, meillä sitä ei ole ollut kuukauteen. Olisin kuvitellut että miehestä tulisi kärtty, ei. Taitaa pelätä ja aristella koko juttua. Itsellä piukoo päässä tasaisin väliajoin, pari kertaa on tehnyt jo mieli niin kovasti, että olen melkein ollut välittämättä viime aikaisista tapahtumista. Siis melkein.

Mutta en sitten kuitenkaan. Jostain se pelko hyppää niskaan vaikka kuinka vakuuttelisi itselleen, että seksillä et keskenmenoa saa aikaan. Viime viikon lopulla kysyin terkalta jo tämänkin mielipidettä, hän käytti juuri näitä samoja sanoja, mutta jotenkin tilanteet eivät olleet otollisia ja se jäi, ja nyt sitten. Pyhän jäljiltä ei taas ole edes uskallusta. Haluja kyllä olisi, ainakin äidillä.

Huomenna on onneksi se lääkärineuvola. Kysyn asiasta lääkäriltä, vaikkakin luulen, että sanoi tämä mitä tahansa, itselle ja miehelle se voi olla silti vaikeaa. Uskaltamiskynnys on kohonnut aika korkeaksi. Kysyn silti. Ja toivon että nämä vuodot olisi nyt tässä, ettei enää kertaakaan.

Loppukevennys: irkku näki loistavaa seksiunta yhtenä yönä. Unessa miehen kanssa oli niin upeaa seksiä että sitä kadehtisi Riitta Uosukainenkin. Ja katso, seksin päätteeksi irkku katsoi miestään kasvoihin ja apua! Missä välissä se alkuseksin oma mies oli vaihtunut Jukka Virtaseksi. Tämän unen jälkeen en sitten olekaan seksiunia nähnyt, jostain merkillisestä syystä.

Näihin kammottaviin kuviin irkku kiittää ja kuittaa.

.png