Etenkin jos siihen lisää väsymyksen. Väsyttää, mutta nukuttua ei saa. Ja päivällä nukkuminen on vain haave, jota ei kannata lähteä turhaan ruokkimaan. Ärsyttävää. No, ehkä sitten joskus, puolentoista viikon kuluttua, suunnilleen...

Sisko oli aivan puhki kun haki poikaa eilen hoidosta. Mikähän siinä on, että kun itse nukkuu jatkuvasti huonosti, neljää viittä tuntia, tuntuu suorastaan koomiselta katsoa kuinka ihminen joka nukkuu aamulla yhdeksään-kymmeneen, repii suupieliään neljältä iltapäivällä. Koomiselta ja raivostuttavalta. "Väsyttää kans ihan älyttömästi ja huomenna on inhottava aamu kun joutuu herään varttia vaille yhdeksän jo"... Saako potkaista?

Väsymys ruokkii myös kiukkua mukavasti. Tekisi mieli mennä ja potkia persauksia vähän siellä ja täällä. Voisin tosiaan aloittaa siskon ahterista. Onneksi edessä on kolme vapaata, eli saan mennä nukkumaan vaikka yhdeltätoista aamupäivällä jos siltä tuntuu. Mies on ottanut sen linjan että täällä hiivitään sukkasillaan heti jos äiti vain lähestyykin sänkyä.

Ja sen taidan tosiaan tehdäkin. Tänään olisi illalla sauna, mies siitäkin oli jo eilen huolissaan, pystynkö edes käymään siellä kun jalka turpoaa niin omia aikojaan. Ei hätää, saunaan menen, turposi tai ei. Kuka siellä käskee puolta vuotta istumaan. Ja niin, jotain hauskaakin löytyy listalta, ei siis pelkästään tätä elämän kurjuutta, tilasin itselleni vihdoinkin sen parturin. Sen verran suunnitelmiin iskenyt muutosta että kampaustyyli on vielä kyseenalainen, ilmoitin että kiharaa, väriä tai vaikka kaikki karvat pois päästä mutta jotain todella radikaalia.

Nähtäväksi jää, mitä tällä kertaa keksitään siis. Nyt otan kirjan käteen ja menen sohvalle vielä lötköttämään, jos vaikka uni tulisikin vahingossa vielä.