Totaalisesti. Tein sen suurimman virheen jonka naisihminen voi kesken touhujen tehdä. Söin ja istahdin maha täynnä sohvalle. Nyt kuulkaa on työ ja tekeminen, että saa silmät pysymään auki. Väsyttää ihan peijoonin paljon. Ihan kamalan kauhian paljon. Ihan järkyttävissä määrin. Ja taikina odottaisi kaulitsijaa köökissä. Sain näet muusin tehtyä. Ja lihat siirrettyä takaisin hellalle eli uuni olisi vapaa. Mutta akka tilttas.

Olen kaksi päivää haaveillut katselevani Erin Brokovich-leffan. Jälleen kerran. En tiedä miksi, ehkä siksi, että vesikriisistä siinäkin on kyse. Ja Julia Roberts on kyllä aika hyvä näyttelijä. Tänäänkään EN sitä katso. Ehkä huomenna... paitti että menen sinne kaupoille. Haen reseptin terkkarista ja käyn apteekissa. Perjantaina on Spedellä rotarokotteen tehosteen saanti edessä, samalla kun käydään lääkärineuvolassa. Mukavaa. Tai sitten ei.

Ja nyt kuulkaa, irkun on pakko potkaista itseään ahteriin jotta jotain valmistakin saisi aikaan. Ihan kohta. Oikaisen ensin ihan hetkiseksi tuohon pojan 13v viereen sohvalle katsomaan Madagaskaria... Se on moro taas!