Että voikin olla upea ilma! Kyllä tällä kelillä kelpaa miehen ja pojan hiihtää majalle ja takaisin, 32 km tulee koko reissusta yhteensä. Huh huh! Jätimme nyt harkinnan alle josko sinne jääraveihin vielä iltapäivällä menisimme, riippuu tietysti paljolti hiihtäjien kotiutumisajasta.

Sormia kutkuttaa ihan hulluna remonttihommat, laihana lohtuna kävisi myös ikkunoiden pesu tai lattioiden konttaamalla pesu. Kerään rohkeutta, että uskaltaudun toiseen kyseisistä toiminnoista, ja viisautta, että tajuan siirtää moisia touhuja vielä viikolla kahdella. Nythän on sentään maaginen 12 viikkoa täynnä, mutta toisaalta, sen verran niukasti että juhlaan ei ole vielä aihetta.

Vaavilla tuntuu olevan masupippalot joka kerta kun istahdan tähän koneen ääreen. Nyt liikkeet tuntuvat tosin jo muissakin asennoissa, mutta luulenpa, että aluksi tämä oli otollisin asento liikkeiden tuntumiseen. Hassu vauva ja hassua menoa.

Appi oli tosi pahoillaan eilen, kun kuuli, että vaaveja oli ollut kaksi ja toinen oli enkelivauvaksi siirtynyt samantien. Onneksi papan naisystävällä on kaksoset, kohta 5v joten hänkin tiesi heti apelle sanoa, että se on todella yleistä, että toinen menee ihan alussa kaksosraskauksissa kesken. Yleensä se vaan tapahtuu niin alkuviikoilla, että se menee ylimääräisen vuodon tai hämäävien kuukautisten piikkiin.

Päivän ruokaa olen miettinyt, mitä sitä keksisi tehdä. Mikroon heitin jo sulamaan kaksikiloisen porsaan ulkofileen, siitähän voisi kehittää vaikka jonkun paistin... Jään harkitsemaan siis.