Jos joskus niin nyt tekisi mieli mäjäytellä, paiskoa ja kirkua. Voi per.... Olenhan muistanut kertoa että anoppi asuu tuossa, kivenheittämän päässä? Kolmisensataa metriä taitaa olla välimatkaa. Ei se silti tarkoita sitä että anoppi tapaisi lapsenlapsiaan, ehei, pois se meistä. Tai siis tapaa, mutta ei meidän maailmaan pukkaamia. Sen sijaan totta on se, että yksi tämän lapsista elättää pitkälti itsensä ja tenavansa anopin ja tämän "miehen" rahoilla. Miehen heittomerkeissä siksi että anopillahan on miehiä pitkin kyliä ja naapurikaupunkeja. Löyhä moraali jne jne juu nou.

 

Huomioittehan sitten muuten että kirjoitan tätä pirullisen mahtavan ketutuksen lainehtiessa aivoissani? Oikeastihan anoppi ei ole pahapaha ihminen, on vain harvinaisen heikko astia ja sitä kautta myös vitttumainen heppu joka tahtoisi talloa miniäänsä mutta sori, no can do. Eli jatketaan juttua. Siis se ketutus. Sehän on pitkältä ajalta kerättyä. Sitä on nielty,taputeltu pienemmäksi, muuteltu toisinaan jopa liki olemattomaksi ja sitten taas, fudum, sieltä se on pamahtanut. 

Ja nyt se taas pamahti. Oikein tosissaan ja niin että pikku pamaus ei ole kuin hyttysen pieru tähän verrattuna. Se, että anoppi aika-ajoin soittaa ja valittaa junnusta ja siitä että tämä kausittain käy oven takana ei ole mitään tähän totaalinapsahdukseen verrattuna. Nyt näet napsahti. Eikä oikeastaan edes napsahtanut vaan ennemmin laukesi täysin käpäliin! Jos anoppi voisi olla kusipäisempi niin sitä en tiedä miten tämä sen tekisi, aikalailla se pohjanoteeraus on nyt saavutettu. 

Pakko siis myöntää että vituttaa. Kävi näet niin että poika 15v ja tämän kaverit leikki pokee ja rokee lähikaupan pihalla ja sen ympäristössä. Anopin talo kuuluu lähipiiriin, siis se kerrostalo jossa anoppi asuu. Ei mennyt aikaakaan kun pojan 15v mukaan "mummi tuli valittamaan meille". Huomatkaa pojan sanavalinta, poika oli 2v kun erosimme eksän kanssa ja samaa ikää tuo oli kun aloin ukon kanssa elämään. Pojalle ukon äiti, anoppi, on mummi. Mummi tuli siis valittamaan. Hetken päästä tuli mummin "mies" ja valitti.

Ei aikaakaan kun "mummi" tuli uudestaan valittamaan. Pidätte mekkalaa, menette ja mökäätte kaupan pihassa ja ajoittain juoksette jopa heidän asfaltoitua etupihaa. Siis KERROSTALON jossa yksi pojista jopa asuu. Mitä vttua ihmiset asuu keskellä kylää kerrostalossa jos ei kestä ääniä?! Hetken päästä lähetettiinkin junnu asialle, tämä kun oli heillä käymässä. Junnu varoitti. Kello oli ilmeisesti seiskan kieppeillä sillä junnu lähti serkuille yökylään puoli kahdeksalta illalla jolloin haki lääkkeensä. Että varoitettu oli!

Ja koska varoituksia ei uskottu soitti joku, mistä minä tiedän oliko se anoppi vai joku muu, paikalle poliisit. Jotka porhalsi tietysti paikalle ja oli tukehtua nauruun. Pojat kun oli pyytäneet heitä mukaan poke- ja roke-leikkiin. Johon he olisi toki lähteneetkin jos olisi ollut aikaa mutta kun ne oikeasti HÄIRIÖTÄ aiheuttaneet heput kaipasi kaitsemista. Just. No kun perjantai-ilta, ihmiset vetää pohjia kuka missäkin ja tietäähän sen miten käy kun juodaan missä kukakin. Poliiseille täydet pisteet, nämä oli kehottaneet poikia jatkamaan leikkiään mutta ehkä olisi paikallaan koettaa venyttää aluetta ennemmin toiseen suuntaan.

Oikeasti, tällaisiako me aikuiset olemme? Toivomme ettei lapsemme tee mitään tyhmää, ettei nämä juo ja rällää, että nämä ovat mahdollisimman pitkään lapsia ja silti; ÄLKÄÄ TEHKÖ SITÄ MEIDÄN PIHASSAMME! Lienee ymmärrettävää että vituttaa! Ja ihan sikana! Okei, tässä on nyt nielty kaikki valitukset junnusta ja tämän piipahduksista, nielty prinsessan itkut siitä että mummu ei ehdi eikä tahdo tavata ja nyt tämä. Voi prse! Toivonpa tosiaan, tunnistan toki näet oman heikkoutenikin, että pystyn pitämään tämän pään jonka nyt sain tästä kettuuntuneena.

Anoppi painukoon vaikka httiin, ihan sama, minä en tahdo tavata, en tahdo että lapseni tapaa tätä, en tahdo mitään hiivatin yhteyttä. Tätä päätöstä tullaan koettelemaan marraskuussa kun on junnun synttärit mutta toivon tosiaan että pystyn olemaan riittävän kettuunutunut ja kylmä tuolloinkin ja jättämään anopin kutsuvieraslistalta pois. Minä en anoppia tarvitse enkä usko että häntä tarvitsee kukaan muukaan meillä. Ja nyt, poistun takavasemmalle ja siirryn nukkumaan. Tuskinpa jaksan kirjoitella aamulla joten se on hyvät lauantait kaikille ja se on moro!