Ja oikein kahdelta suunnalta, tosin mikä ilahduttavinta, toinen haaste suuntautuu suoraan irkkuun itseensä ja se toinen, se hassun hauska, on sama haaste Spedeen kohdistuen... Ja tottahan vastaan kumpaankin, haasteen muoto on sama eli:

Tehtävänanto:
Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.
Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Koska irkku oikoo aina välillä, niin oikaisee nyt sitten tälläkin kertaa sen verran että antaa viidelle ensimmäiselle kommentoineelle haasteen, kas kun kaikki lemppariblogini eli ne joita luen, on jo haasteen saaneet kohdalleen.
 
Otetaan ensin käsittelyyn
irkun tylsääkin tylsempi "olen rento-reiska kotiäiree"-varustus eli tällä kertaa päälle eksyi radion kuulijakisan palkintona kotiin kulkeutunut "hyvä bore"-paita, siis Clifters-kisan satoa. "Alakertaa" komistaa paitsi teinin laatikosta kaivetut joulunpunaiset maksi-alkkarit (hitto kun omassa lootassa ei ole kuin stringejä) luonnollisestikin tuulipukukansan ykkösmerkki, tuulihousut jotka sopivat tuulitunnelin asusteisiin loistavasti. Oman lisänsä asun rennon letkeään olomuotoon antaa luonnollisestikin irkun itsensä kutomat hipsut, kas kun aina varpaita paleltaa ja maitobaarin lämmityksestä huolehtiva vaaleanpunainen fleece-pusakka. Ai niin, alle on eksynyt mustat tissiliivit, siis Hyvä-boren alle. Ja koska olen nykyaikaisen huoleton rouvaihminen, hiukset sojottaa vapaamielisesti mihin sattuu. 

Tämä irkkuosio-haaste tuli siis vähemmän toivottomasta blogista eli tarkemmin bloggaajalta jonka käsialaa
Toivoton yrityson.

Haasteen kakkososaan, siis siihen mm:n
Lähtölaskenta - Count down-blogista antamaan "Älyvapaata äitiä, jolla on maailman suloisin vauvakuva blogissaan, pyydän kertomaan, jos hän jaksaa, että mitä pikkuSpedellä on oikeasti päällään." osaan mennäkseni, todettakoon että Spede on huomattavasti tyylitietoisempi kuin äitinsä. Spedehän on pukeutunut tänään ensinnäkin harmaavoittoiseen, hieman sinisellä sävytettyyn kaulusbodyyn, joka siis näyttää erittäin "äijältä" tämän päällä ja vetänyt jalkaansa sesongin mukaiset sinivalkoruudulliset puolipotkarit. Äijämäisyyttä lisää vaaleansiniset sukat joilla puolipotkareiden inansa hopparimainen ylimittaisuus on koottu jemmaan. Ja luonnollisestikin alusasun virkaa toimittaa pampersin maahantuojan kotiin toimittama keskosvaippa kokoa "premature".

Eli näin. Kuten huomaatte, jälleen kerran polvi paranee pojasta, ehkä jatkossa linja muokkautuu äidilläkin hieman "tyylikkäämpään" suuntaan.